badcat_ este noua agentie a InterContinental Bucuresti

badcat_ a castigat contul InterContinental in urma pitch-ului desfasurat in luna august, la care au participat cinci agentii.

La inceputul anului 2007, badcat_ castigase un alt cont important, si anume Jolidon, cu toate marcile din portofoliul grupului. Tot anul acesta, in "CV-ul" badcat_ au mai intrat marci precum Souplesse si Arabesque. Clientul InterContinental vine astfel sa confirme ascensiunea rapida a agentiei si stabilirea ei in prima divizie a advertisingului autohton.

Echipa care a lucrat la proiectul InterContinental a fost formata din: Gabriel Branescu - Creative Director, Eliza Marin - Senior Art Director, Alexandru Nemerovschi-Voicescu - Senior Copywriter, Silvia Gheorghita - Client Service Director, Andrei Tanase - Strategic Planner.

Aboneaza-te pentru a avea acces la acest articol
Aboneaza-te la newsletterul IQads cu cele mai importante articole despre comunicare, marketing si alte domenii creative:
Info


Ogilvy Romania

Ogilvy România face parte din rețeaua internațională Ogilvy si oferă pietei din Romania următoarele arii de expertiză, la nivel integrat: strategie de brand, advertising, customer engagement, PR & Influence... vezi detalii »

SectiuneBranded


Related