badcat_ este noua agentie a InterContinental Bucuresti

badcat_ a castigat contul InterContinental in urma pitch-ului desfasurat in luna august, la care au participat cinci agentii.

La inceputul anului 2007, badcat_ castigase un alt cont important, si anume Jolidon, cu toate marcile din portofoliul grupului. Tot anul acesta, in "CV-ul" badcat_ au mai intrat marci precum Souplesse si Arabesque. Clientul InterContinental vine astfel sa confirme ascensiunea rapida a agentiei si stabilirea ei in prima divizie a advertisingului autohton.

Echipa care a lucrat la proiectul InterContinental a fost formata din: Gabriel Branescu - Creative Director, Eliza Marin - Senior Art Director, Alexandru Nemerovschi-Voicescu - Senior Copywriter, Silvia Gheorghita - Client Service Director, Andrei Tanase - Strategic Planner.

Aboneaza-te pentru a avea acces la acest articol
Aboneaza-te la newsletterul IQads cu cele mai importante articole despre comunicare, marketing si alte domenii creative:
Info


DDB Romania

DDB Romania este agentia de creatie membra The Group. The Group este lider al industriei de comunicare din Romania si include agentii specializate in servicii de creatie, media, digital, branding, relatii publice,... vezi detalii »

Ogilvy Group România

Ogilvy România, parte din rețeaua internațională Ogilvy, este o companie WPP, unul dintre cele mai mari grupuri de comunicare din lume (NASDAQ:WPPGY). Pe piața locală, Ogilvy creează platforme de comunicare,... vezi detalii »

Sectiune



Branded


Related