[Cannes Story] Ruxandra Papuc: Cineva apasase pe pauza si acum a revenit totul la loc. Cam asta e feelingul dupa prima zi de Cannes

[Cannes Story] Ruxandra Papuc: Cineva apasase pe pauza si acum a revenit totul la loc. Cam asta e feelingul dupa prima zi de Cannes

Primim vederi de la Cannes. Festivalul creativității are loc în această săptămână, iar Ruxandra Papuc, ECD la McCann Bucharest, aduce putin din atmosfera de pe Croazeta si pe IQads: rose, energie, emotii, glam, inspiratie. 

 

Play Cannes

Cineva apasase pe pauza si acum a revenit totul la loc. Cam asta e feelingul dupa prima zi de Cannes. Croisetta e la locul ei, Palatul parca e si mai mare, noi ne revedem cu prietenii din alte tari si constatam cu usoara uimire ca au aparut niste fire albe prin freze si barbi. Rose-ul isi face treaba sa ne mai dezmorteasca, iar 2022 incepe cu povesti despre premiile de anul trecut, jurizarile online si cat de bine e ca am revenit la Cannes.

Emotiile sunt mari, shortulisturile intarzie sa apara, dar inspiratia e la tot pasul. Plaja Meta e cu siguranta cea mai completa: conferinte, cafea, food, drinks, augmented reality si activari. Am facut poze cu ochelarii Rayban care democratizeaza cu stil ce incerca SnapChat tot aici pe Croiseta acum vreo 5 ani, am invatat despre e-commerce si am vazut la treaba un AI care face alti AI. Meta. Hehe.

Se inchide plaja Meta, incepe happy hour la plaja Amazon, iar inca un pahar de rose e tot ce-ti poti dori in caldura torida. Ne facem prieteni noi, ne gandim daca e ok sa rugam DJ-ul sa dea muzica mai tare si ne dam seama ca intarziem la petrecerea IPG. Scoatem rochiile si camasile pastrate cu grija in ultimii doi ani si ne aventuram pe croiseta.

Petrecerea IPG deschide mereu festivalul pentru noi. E locul in care te intalnesti cu toti oamenii misto cu care te vezi nimai in videocalls si cand nu e pandemie. E bine sa-i vezi in 3D. Se fac poze, se fac schimburi de sepci, se face si rezervarea la cina. Sarbatorim. Cu colegii care au castigat deja ceva, cu colegii care spera la categoriile din zilele urmatoare, cu cei care ne-au fost colegi sau poate ne vor fi intr-o zi.

Ajungem inevitabil la Martinez iar pentru prima noapte viata e rose.

Aboneaza-te la newsletterul IQads cu cele mai importante articole despre comunicare, marketing si alte domenii creative:
Info


Dosare editoriale

Companii

Subiecte

Sectiune



Branded


Related