[Desen pe banda] Mircea Pop: BD-ul se adreseaza din punctul meu de vedere oricarui cititor in cautare de expandare a imaginatiei

[Desen pe banda] Mircea Pop: BD-ul se adreseaza din punctul meu de vedere oricarui cititor in cautare de expandare a imaginatiei

Mircea Pop spune ca nu a mai vazut de mult oameni prin mijloacele de transport care sa nu stea cu ochii in telefoane si cam are dreptate. Acum, cati dintre ei stau si citesc benzi desenate pe telefon, greu de estimat. Cert ca e plin netul de ele. Dar azi vorbim despre BD-urile scrise.

Sunt o multime de volume, pentru toate varstele si preferintele, bd-ul se adreseaza din punctul meu de vedere oricarui cititor in cautare de expandare a imaginatiei, este un mediu vizual, se pot invata multe din ilustratie, spune Mircea.

Din tot ce se intampla in zona asta, Mircea spune ca parca tot la straini se misca lucrurile mai grabnic, facand referire la tehnologiile folosite. Cert e ca partea de desen ramane neschimbata, aceleasi etape fiind parcurse pentru orice gen de banda desenata. Mircea a contribuit cu o poveste, Zimbrul, si in primul numar al revistei de bandă desenată documentară POC!.

Aboneaza-te pentru a avea acces la acest articol
Aboneaza-te la newsletterul IQads cu cele mai importante articole despre comunicare, marketing si alte domenii creative:
Info


Dosare editoriale

Subiecte

Sectiune



Branded


Related