A apărut noul număr Zile și Nopți ediția de iulie

A apărut noul număr Zile și Nopți ediția de iulie

Ediția de iulie a revistei pop culture Zile și Nopți a ieșit de la tipar și este distribuită gratuit în locații atent alese din București, Cluj-Napoca, Brașov, Iași, Timișoara și Constanța.

În exclusivitate pentru Zile și Nopți, Ioan Big a stat de vorbă cu unul dintre cei mai importanți regizori din teatrul românesc, ALEXANDRU DABIJA:

„Prefer să fiu un spectator idiot decât un spectator agitat inutil”

La capitolul film ne aducem aminte că zidul a căzut...  dar The WALL rezistă.

40 de ani se împlinesc de când Roger Waters, David Gilmour şi Nick Mason, membrii legendarei trupe Pink Floyd, păşeau pe covorul roşu din faţa cinematografului Empire din Londra, în seara de 14 iulie 1982, la premiera filmului psihedelic regizat de Alan Parker, The Wall, bazat pe ultrapopularul lor album din 1979.”

 Ioan Big a stat de vorbă cu ANAMARIA VARTOLOMEI, desemnată anul acesta cea mai bună actriţă din Franţa, la Gala Premiilor Lumière, şi câştigătoare a Premiului César pentru cea mai bună tânără speranţă feminină.

Nu filmul este dur sau șocant, ci realitatea”

Aniversăm 25 de ani de OCS printr-un interviu exclusiv cu DAN AMARIEI:

Cred că suntem cea mai bună trupă de rock alternativ din România ever. După Timpuri Noi... ”

Tot la capitolul muzică avem câteva sfaturi despre cum să ne îmbrăcăm la festivalurile verii.

La Electric Castle ne descălțăm de pantofii cu nisip și ne luăm hainele de întâlnire la castel. Pregătește-ți cizmele de cowboy sau cele de cauciuc, pe care poți îndrăzni să le și personalizezi, sau ghetele cu talpă groasă. Lângă ele e mereu loc de imprimeuri fel de fel, materiale diverse, topuri din crochet, pantaloni de in, rochii dramatic de lungi sau scurte, bluze cu volane și mâneci lungi. Pentru completare: ochelari cu lentile colorate și brățări ale prieteniei împletite. ”

La muzică contemporană Ioan Big, publisher Zile și Nopți a stat de vorbă cu 

SIMONA STRUNGARU.

O simt, o trăiesc, muzica e parte din mine, organic!”

La capitolul EAT&DRINK, Ștefan Chirițescu, Head of Strategy McCann Worldgroup Romania & Marketing Director Cramele Cotnari, ne povestește despre un mit urban: vinul din pastile!

Cel mai cunoscut și crezut mit despre vin este cel care spune că vinul din comerț este vin din pastile. Adicătelea, există o pastilă magică ce transformă un „ceva” în vin. O pastilă cu efect de multiplicare a vinului, care aduce câștiguri nelimitate potențialului producător care a găsit rețeta perfectă. Din fericire, nu există vin din pastile, cel puțin dintr-un motiv foarte simplu: aceste pastile magice nu există. Dar de unde, totuși, acest mit?”

Cosmin Dragomir, antropolog culinar, ne vorbește despre degustările carteziene:

Degustare nu înseamnă ciuguleală. Asta e pentru hămesiți pofticioși sau fripturiști. Degustarea nu e menită să îți potolească apetitul, ci e pentru a învăța câte ceva despre fiecare element în parte.” 

La capitolul Pop Up Stories vorbim despre Bijuterii legendare în Pop culture.

Pentru a celebra moștenirea Tiffany & Co., la Galeria Saatchi, din Londra, expoziția Vision & Virtuosity poartă vizitatorii prin arhivele și istoria Casei americane de bijuterii, care a luat naștere în urmă cu 185 de ani, prin intermediul a șapte secțiuni care vor prezenta șapte teme diferite legate de identitatea brandului. Existând și o întreagă porțiune dedicată filmului Breakfast at Tiffany’s și faimosului colier Ribbon Rosette, creat de designerul francez Jean Schlumberger, în 1961, care are în centrul său un Tiffany Diamond galben, de 128,54 de carate, purtat de Audrey Hepburn în fotografiile promoționale, expoziția arată cum, în universul Pop culture, bijuteriile ocupă un loc special, anumite piese iconice având un impact puternic asupra trendurilor și vorbind despre personajele și starurile care le-au purtat.”

Citește online revista ZILE ȘI NOPȚI.

Revista Zile și Nopți se distribuie gratuit și în rețeaua Cinema City din București, Cluj-Napoca, Timișoara, Constanța, Iași și Brașov.

Zile și Nopți este o platformă de experiențe Pop Culture, cu apariții în print și online. Revista Zile și Nopți se distribuie gratuit în locații atent selecționate din București, Brașov, Cluj-Napoca, Iași, Timișoara, Constanța, Sibiu și Oradea.

Aboneaza-te la newsletterul IQads cu cele mai importante articole despre comunicare, marketing si alte domenii creative:
Info


Subiecte

Sectiune



Branded


Related