McCann Worldgroup Romania caută NEXT STAR TEAM

McCann Worldgroup Romania caută NEXT STAR TEAM

La 1 august, grupul McCann a anunțat lansarea primului bootcamp creativ pentru cei care vor sa învețe cum să cucerească lumea de aici, din România. Programul durează 1 lună și presupune lucrul cu echipele senioare și directorii de creație din grup, pe briefuri dedicate, astfel încât fiecare participant să iasă cu un portofoliu la finalul bootcampului.

Mai mult, echipele câștigătoare le vor deveni colegi într-un internship plătit de 3 luni. 

Înscrierea este deschisă oricui, indiferent de background, vârstă sau calificări, însă depinde de un test de creație, care presupune exerciții de ideation și craft dedicate Art/Copy. Testele vor fi jurizate de directorii de creație din grup care au pe de-o parte experiența juriilor festivalurilor de publicitate internaționale, cât și pe cea de profesori seminariști. 

“Între jurizarea la One Show și cea de la Golden Drum, abia aștept să văd înscrierile pentru Bootcamp!

Mă aștept la idei care să ne lase mască, la insighturi surprizătoare și executii care să ne stârnească gelozia. Cred că vine o generație care poate să pună toate astea la un loc, iar tot ce avem noi de făcut e să le deschidem calea către cele mai tari proiecte, de la work cu regizori de Hollywood, la campanii globale sau localele care ajung în pop culture around the world. Avem nevoie de o echipă STAR pentru asta.”, spune Ruxandra Papuc, Executive Creative Director la McCann.

“Prin cursurile pe care le-am avut în ultimii ani la FJSC am descoperit energia mișto pe care o au noile generații. Cred că energia asta se potriveste mănușă cu ambițiile pe care le avem la McCann, de asta bootcamp-ul asta e un perfect match pentru primul lor pas în industrie. Abia aștept să văd transformarea de la „foștii mei studenți” la „noii mei colegi”. Pe lângă proiecte mari, va fi și mult entertainment. WorkEntainment este procesul prin care formăm viitoarea echipă-vedetă.”, conchide Adrian Rusu, Group Creative Director & Head of Art la McCann. 

Cei interesați de participare se pot înscrie în Next Star Team cu un email la adresa [email protected], de unde vor primi testul pe care trebuie să îl rezolve până pe data de 16 August. Bootcampul începe la 1 Septembrie și durează o luna.

Aboneaza-te la newsletterul IQads cu cele mai importante articole despre comunicare, marketing si alte domenii creative:
Info


Branduri

Campanii

Festivaluri

Sectiune



Branded


Related