Ogilvy obtine contul Pharmavite

Ogilvy & Mather (WPP Group) negociaza cu Pharmavite obtinerea contului de creatie si de media Nature Made, in valoare de 20 milioane $, spun sursele.

Biroul Ogily din Culver City, Calif. a castigat dintre toti finalistii care au trimis prezentari in prima saptamana a lunii noiembrie. Printre acestia s-au numarat Mendelsohn/Zien Advertising din Los Angeles si WPP's Grey si Y&R, ambii din San Francisco.
Cercetarea a fost facuta de Select Resources International, Santa Monica, Calif. Nici agentia si nici clientul nu au acceptat sa dea vreo declaratie.
Clientul a considerat ca una dintre cele mai urgente probleme pe care le are este awareness-ul scazut si a cautat o agentie care sa-l puna in legatura cu consumatorul, atat la nivel emotional, cat si la cel rational.
Conturile de creatie si de media au fost gestionate de Williams-Labadie, parte a Publicis Groupe's Leo Burnett. Un executiv al acestei agentii a refuzat sa comenteze aceasta stire.

Aboneaza-te pentru a avea acces la acest articol
Aboneaza-te la newsletterul IQads cu cele mai importante articole despre comunicare, marketing si alte domenii creative:
Info

Geometry

Suntem o agentie full service, parte a grupului WPP, care functioneaza pe piata romaneasca din 1992. Prietenii mai vechi ne stiu dupa numele anterioare (Grey, respectiv G2). Din iunie 2013 a luat nastere un nou grup... vezi detalii »

Ogilvy Romania

Ogilvy România face parte din rețeaua internațională Ogilvy si oferă pietei din Romania următoarele arii de expertiză, la nivel integrat: strategie de brand, advertising, customer engagement, PR & Influence... vezi detalii »

Branduri

SectiuneRelated