GMP on the move

Veronica Harth, 25 de ani, este noul Senior PR Executive al agentiei GMP. Veronica a terminat Facultatea de Jurnalism si a lucrat trei ani in presa, iar ultimii 2 ani i-a petrecut in departamentul de PR al agentiei Graffiti BBDO. A fost implicata in implementarea strategiilor de comunicare corporate pentru companii multinationale precum Ericsson Telecommunication Romania, dar si pentru Clubul Roman de Presa. Ii plac pisicile, cafenelele si filmele politiste.

Denisa Rafila, 31 de ani, s-a alaturat echipei de PR GMP pe pozitia de PR Executive. Ea a venit de la Tempo Advertising unde s-a ocupat de conturi precum Roche Romania, Agricola Bacau, Interamerican si Orangina. A terminat Facultatea de Litere, sectia engleza-spaniola si urmeaza cursurile unui master de Comunicare si Relatie cu Presa in cadrul Universitatii Spiru Haret. Ii place sa calatoreasca si sa cunoasca oameni interesanti.

Aboneaza-te pentru a avea acces la acest articol
Aboneaza-te la newsletterul IQads cu cele mai importante articole despre comunicare, marketing si alte domenii creative:
Info


Ogilvy Group România

Ogilvy România, parte din rețeaua internațională Ogilvy, este o companie WPP, unul dintre cele mai mari grupuri de comunicare din lume (NASDAQ:WPPGY). Pe piața locală, Ogilvy creează platforme de comunicare,... vezi detalii »

Sectiune



Branded


Related