[De urmărit] Irina Markovits: Găsesc în continuare oaze de frumos, de inspirație, de educație, dincolo de “zgomotul” din feed 

[De urmărit] Irina Markovits: Găsesc în continuare oaze de frumos, de inspirație, de educație, dincolo de “zgomotul” din feed 
Irina Markovits // Credit foto: Alina Botica

Trebuie să facem diferența între followers – cei care te urmăresc pe o rețea socială – și comunitate. Deși în prezentările de marketing termenii se mai confundă, de fapt ei sunt diferiți și determină câtă influență are cu adevărat o personalitate online. 

Un follower poate fi interesat azi și mâine poate să-și ia clickul înapoi, pe când o comunitate e alcătuită din persoane care te caută și interacționează cu tine indiferent de algoritmul rețelei sau de cât de des postezi, spune Irina Markovits, consultant de imagine și creatoarea contului @irina.markovits. Femeile din comunitatea care a crescut în jurul Irinei i-au adus inspirație, au ajutat-o să-și formeze vocea și să creeze conținut relevant, i-au susținut business-ul și i-au dat voturile care au plasat-o în topul premiilor digitale autohtone. Nu în ultimul rând, i-au devenit prietene. 

Aboneaza-te pentru a avea acces la acest articol
Aboneaza-te la newsletterul IQads cu cele mai importante articole despre comunicare, marketing si alte domenii creative:
Info


Dosare editoriale

Subiecte

Sectiune



Branded


Related