Alessiah a lansat băutura care ne aduce aminte de vară - „Breeze of Love” - alături de cafenelele TED’s Coffee

Alessiah a lansat băutura care ne aduce aminte de vară - „Breeze of Love” - alături de cafenelele TED’s Coffee

Alessiah, una dintre cele mai promiţătoare şi talentate artiste din noua generaţie, colaborează cu brandul TED’s Coffee şi lansează o băutură specială pe bază de ceai, care este denumita după cea mai recentă melodie lansată – „Breeze Of Love”.

La sfârşitul lunii august a acestui an, ALESSIAH a lansat single-ul „Breeze of Love”, alălturi de MediaPro Music & Universal Music Romania, o piesă menită să prelungească sentimentul pe care vara ni-l dă și care vorbește despre schimbarea anotimpurilor şi a emoţiilor prezente la final de vară.

În aceeaşi zi, Alessiah, împreună cu Ted's Coffee, a lansat băutura "Breeze of Love", care este inclusă în meniul din 20 de cafenele TED’s din România. Băutura este compusă dintr-un ceai de pepene roşu cu mentă, sirop de zmeură şi bobba de căpşuni.

Cât despre melodia „Breeze of Love”, aceasta este scrisă și produsă de o echipă de compozitori norvegieni: Anders Nilsen (producător premiat cu discul de platină, care a lucrat cu R3HAB, Timmy Trumpet, Matoma, W&W), Iselin Solheim (vocea din spatele single-urilor lui Alan Walker ("Faded" & "Sing Me To Sleep"), Andre Jensen și Alessiah.

Videoclipul, realizat de Ionuț Trandafir și Alexandru Mureșan, o surprinde pe Alessiah în însorita Spanie, într-un decor mediteraneean, care te duce cu gândul la zilele însorite de vară. Alessiah și echipa de filmare s-au deplasat în Spania pentru a filma videoclipul piesei „Breeze of Love”, dar și videoclipul single-ului anterior, „Summer Feeling”. 

 

Cu potențial atât în ceea ce privește compoziția, cât și în ceea ce privește implicarea sa în zona vizuală a pieselor pe care le lansează, Alessiah și-a început cariera în 2018, la 11 ani. În 2020, a lansat single-urile "Hurricane", "Waiting For", "Love Me" și "I Know", iar în 2021 a venit cu o sesiune live specială pentru cele patru piese, versiuni noi, cu Muse Quartet, un cvartet de coarde. A lucrat în studio cu Vanotek sau Minelli, printre alții. Este pe deplin angajată când vine vorba de muzică și face tot ce îi stă în putință pentru a evolua, pentru a învăța ceva nou în fiecare zi și pentru a deveni cea mai bună versiune a ei. Cu un background muzical format din ore de canto, plus lecții de chitară, cariera ei muzicală este în creștere. În 2022, Alessiah a lansat single-ul "Nostalgia",  o colaborare cu DJ-ul croat Arien – "All Night", dar și „Summer Feeling”.

Aboneaza-te la newsletterul IQads cu cele mai importante articole despre comunicare, marketing si alte domenii creative:
Info


Sectiune



Branded


Related