Pentru cei care sfidează regulile. O nouă perspectivă în fashion de la Samsung & Musette

Pentru cei care sfidează regulile. O nouă perspectivă în fashion de la Samsung & Musette

Că vrem sau nu, totul este o formă de expresie. Limbajul de zi cu zi, postările în social media, tipul de cafea pe care o bem, meseria, culoarea părului și, bineînțeles, hainele, accesoriile, tehnologia pe care o folosim. Telefoanele mobile, nelipsite din viața noastră, nu sunt doar un instrument esențial de conectare, dar și un statement de fashion. Tipul de device pe care îl alegem este o altă formă de manifestare a personalității. În aceste vremuri definite de noile tehnologii, Samsung și Musette au creat în parteneriat o colecție capsulă care depășește barierele și setează un nou trend în modă, al genților bijuterie.

Colecția Flip The Design Rules este dedicată celor care sfidează regulile și resetează normele, care au puterea de a se reinventa. Colecția Samsung | Musette schimbă perspectiva și redefinește granițele dintre modă și tehnologie, îmbină cele două filosofii de design și oferă ceva ieșit din tipare, care să răspundă nevoilor consumatorilor din prezent. Accesoriile, inspirate de Galaxy Z Flip4, îmbină factorul de coolness cu funcționalitatea, designul cu sustenabilitatea și sunt un statement perfect pentru cei aflați mereu în mișcare.

 

Un parteneriat creativ

Când tehnologia și moda se întâlnesc într-un parteneriat creativ și inovator, e motiv de încântare. Colecția capsulă Flip The Design Rules, cu mini genți de piele inspirate de Galaxy Z Flip4, este o astfel de intersecție generoasă, la granița dintre două domenii extrem de competitive, în continuă transformare.

Două branduri puternice, din două industrii complet diferite, creează împreună ceva inedit și autentic: Samsung și Musette, lideri de piață în domeniile în care activează. Rezultatul colaborării lor este o colecție creativă, care aduce surse noi de inspirație consumatorilor pasionați de modă și tehnologie, în egală măsură. Parteneriatul dintre cele două companii vine cu un suflu nou pe piața din România și arată că viitorul este despre diversitate și regândirea conceptelor pe care le considerăm de neschimbat.

„Credem că aceste accesorii sunt o continuare firească în evoluția telefoanelor pliabile, întrucât au devenit un must-have pentru fanii Z Flip, nu doar la nivel practic – prin faptul că, având un telefon de dimensiuni mai mici decât unul obișnuit, devine important să ai o geantă care îți oferă acces rapid la el pe parcursul zilei, dar și la nivel de design și auto-exprimare, în contextul în care smartphone-urile reprezintă acum niște accesorii în sine, care spun lucruri despre noi și ne reflectă personalitatea – ele sunt un fashion statement în sine”, declară Simona Panait, Director de Marketing Samsung Electronics România și Bulgaria.

 

Flip The Design Rules

Accesoriile colecției au fost inspirate de conceptul Galaxy Z Flip4, telefonul pliabil care a redefinit regulile design-ului. Lansarea acestuia a demonstrat că smartphone-ul poate exista într-o formă diferită de ceea ce consumatorii cunoșteau până atunci, păstrând toate funcționalitățile device-urilor obișnuite.

Astfel, a luat naștere o serie de mini-genți gândite special pentru Galaxy Z Flip4 și Galaxy Buds2 Pro, care sfidează regulile și încurajează consumatorii să adopte o nouă perspectivă asupra modei și tehnologiei.

Schimbăm regulile pentru a descoperi teritorii noi, pentru a avea acces la contexte inovatoare. Iar în tehnologie și modă, două domenii extrem de competitive, depășirea normelor este esențială. Colecția capsulă Flip The Design Rules se adresează celor mereu în căutare de a se exprima și își doresc în garderobă o piesă statement, un accesoriu perfect care să le întregească ținuta. 

Gențile din colecția Samsung | Musette devin mai mult decât un simplu element decorativ, sunt un must-have pentru utlizatorii de telefoane pliabile. 

Campania de lansare a colecției a fost dusă mai departe de ambasadorii Team Galaxy. Aceștia au arătat cum pot fi combinate accesoriile și integrate în diferite ținute, chiar dacă planurile zilei se schimbă constant.

De altfel, cei care achiziționează un Galaxy Z Flip4, pe lângă faptul că primesc o geantă Musette special creată pentru noul lor telefon, vor avea și 4 luni gratuite de YouTube Premium.

 

O revoluție în fashion

În ton cu trendul de microgenți care domină lumea accesoriilor în ultimii ani, colecția Flip The Design Rules este versatilă, compusă din accesorii funcționale, moderne, realizate din materiale naturale, perfecte pentru consumatorii activi, care au nevoie de acces rapid la telefonul lor mobil, indiferent de loc, moment sau activitate. Gențile au fost create special pentru a fi un obiect funcțional – telefonul poate fi încărcat direct prin geantă, fără a mai fi nevoie să fie scos, lucru care le oferă utilizatorilor un plus de confort.

Cred cu tărie că atunci când două branduri puternice colaborează rezultatul nu are cum să nu fie unul excepțional. Mă bucur foarte mult că Samsung ne-a ales pentru crearea acestei colecții de genți, special create pentru noul telefon pliabil. Această colecție este despre gențile miniatură, un trend foarte popular în prezent. Ce am reușit noi să facem este să creăm accesorii care nu sunt doar frumoase ca elemente decorative, dar și utile și extrem de practice, care oferă un plus de valoare unei ținute”, afirmă Cristina Batlan, CEO Musette.

Gențile sunt produse din materiale naturale, 100% local, iar pielea folosită este una biodegradabilă și sustenabilă. Colecția reprezintă o investiție în comunitatea locală, fiind vorba despre niște produse made in Romania, chiar în fabricile Musette.

Accesoriile sunt disponibile în cinci variante de culori: negru, alb, bej, lavander și corai, sunt practice, pot fi purtate alături de mai multe tipuri de ținute, atât de zi, cât și de noapte. 

 

Colecția capsulă „Flip The Design Rules”, împreună cu Galaxy Z Flip4 și Galaxy Buds2 Pro, sunt disponibile în România și pot fi achiziționate fizic, din 14 magazine Musette din toată țara sau din cele 6 magazine Samsung Experience Store, precum și online, de pe Musette.ro sau aplicația Musette (disponibilă pe Android).

Aboneaza-te la newsletterul IQads cu cele mai importante articole despre comunicare, marketing si alte domenii creative:
Info

Sectiune



Branded


Related