Agenția Artvertising semnează rebrandingul pentru ambalajul produselor din Familia Safir

Agenția Artvertising semnează rebrandingul pentru ambalajul produselor din Familia Safir

Toate produsele grupului Safir iau acum masa în Familia Safir - Rebranding realizat de agenția ieșeană Artvertising.

Procesul de rebranding demarat în luna octombrie 2021 transmite sufletul companiei și al familiei de antreprenori care păstrează tradiția valorilor sănătoase, într-un singur fel...

Produsele grupului de firme Safir, unul dintre cei mai importanți producători de carne de pasăre, prezent atât la nivel național, cât și pe piața externă, au fost puse de agenția Artvertising la aceeași masă, sub brandul Familia Safir.

„Cunoaștem bine produsele Safir, de peste 10 ani ele sunt parte din portofoliul nostru. Ne-am dorit, ca de fiecare dată, sa dăruim oamenilor experiențe reale și să venim cu o premieră în industria cărnii din România: LIVE din ferme! Fiecare ambalaj al produselor din Familia Safir are un cod QR care îți permite să vezi cu ochii tăi, live, cum cresc puii din fermele rurale ale Familiei Safir, o premieră în România. Credem că, atunci când vine vorba despre ce pun oamenii pe masă, toți trebuie să fim mai responsabili cu ceea ce alegem și ceea ce cumpărăm.”, declară Artvertising.

Sub umbrela „Familia Safir” se reîntâlnesc acum toate brandurile acestei afaceri de familie cu tradiție antreprenorială din 1945.

”Facem o invitație în familie și, în același timp, am vrut să luăm căldura din interiorul familiei și să o ducem mai departe, spre oameni, spre comunitatea din care ne tragem și pe care Familia Safir o deservește cu responsabilitate și mândrie. Punem pe masa celor care intră în Familia Safir produse alese cu aceeași grijă cu care alegem ceea ce punem pe masa familiei noastre.”, adaugă Artvertising.

Agenția Artvertising a realizat namingul și identitatea vizuală pentru Familia Safir, packaging, comunicarea online și elementelor de brand, materiale pentru târguri și forța de vânzări și cel mai mare flash mob din România.

Artvertising activează din 2003 în industria de marketing si comunicare. 10 specialiști multidisciplinari în conceperea şi valorizarea brandurilor își unesc eforturile pentru a construi structuri durabile care să ducă la creșterea business-urilor.

Aboneaza-te la newsletterul IQads cu cele mai importante articole despre comunicare, marketing si alte domenii creative:
Info


Companii

Branduri

Sectiune



Branded


Related