Publicis One anunta noua conducere globala si regionala

Publicis One anunta noua conducere globala si regionala

Publicis One a anuntat astazi noua conducere globala si regionala, desemnata de Jarek Ziebinski, Chief Executive Officer. Publicis One este compania globala de comunicare ce aduce sub aceeasi umbrela toate capacitatile si expertizele agentiilor Publicis Groupe, din 50 de tari. Cu peste 7.500 de angajati, activitatea Publicis One se desfasoara in America Latina, Europa, Orientul Mijlociu, Africa si Asia.

In Romania, Teddy Dumitrescu (Chairman & CEO Publicis Groupe) impreuna cu Stefan Iordache (CEO Publicis Groupe) vor raporta direct catre Misa Lukic - CEO Publicis One in Europa Centrala si de Est.

 

"La inceputul acestui an am pornit o transformare importanta a Publicis Groupe, care include crearea Publicis One, o noua companie globala de comunicare. Prima noastra misiune in aceasta noua calatorie este sa cream o echipa puternica de leadership. Noua echipa Publicis One reuneste lideri experimentati, elita Publicis Groupe, cu specializari si competente diverse, gandire antreprenoriala si o abordare unica, dedicata fiecarui proiect."
Jarek Ziebinski (Chief Executive Officer, Publicis One)

 

In America Latina, Monica Gadsby devine Chief Executive Officer la nivel regional, in timp ce Joseph Piazza este desemnat Chief Financial Officer.

In Asia, Nicolas Menat este Chief Executive Officer, iar Ricardo Roces a fost numit Chief Financial Officer la nivel regional.

Pietele din EMEA, totalizand 25 de tari, sunt coordonate de Johan Parmentier - Chief Executive Officer pentru Benelux, Misa Lukic - Chief Executive Officer pentru Europa Centrala si de Est, Kevin Tromp - Chief Executive Officer pentru Africa. Parmentier, Lukic si Tromp vor fi sustinuti, la randul lor, de catre David Clark, Chief Financial Officer pentru EMEA.

La nivelul managementului global, Alice McCreath este numita Chief Financial Officer, Maree Prendergast - Chief Talent Officer si Karen Lim - Communications Director.

Fiecare membru al noii conduceri globale si regionale si-a intrat deja in rol si opereaza pe fiecare dintre pietele mai sus mentionate.

 

"Publicis One vine cu o abordare complet noua a pietei, oferind solutii end-to-end. Sunt convins ca, sub coordonarea lui Jarek Ziebinski, Publicis One va livra cele mai bune produse clientilor, va atrage noi talente si va oferi oportunitati de cariera extraordinare, pentru a deveni cea mai buna agentie de pe piata. Am mare incredere in echipa aleasa de Jarek."
Maurice Levy (Chairman & CEO, Publicis Groupe)

Aboneaza-te la newsletterul IQads cu cele mai importante articole despre comunicare, marketing si alte domenii creative:
Info


Subiecte

Sectiune

Dictionar



Branded


Related