Publicis a cumparat o agentie de media digitale cu 137 de milioane de euro

Publicis, unul dintre cele mai mari grupuri de servicii de comunicare din lume, a cumparat 49% din actiunile agentiei de media digitale Business Interactif cu 137 de milioane de euro, informeaza vineri Guardian.co.uk.

Business Interactif va fi integrata in Digitas, agentia de publicitate online pe care Publicis a cumparat-o anul trecut.

Presedintele Digitas, David Kenny, a declarat ca prefera ca agentia Digitas sa se dezvolte singura, dar exista si cazuri speciale, cand achizitia este cu adevarat speciala. El a mai spus ca este foarte probabil sa deschida un al doilea birou in China, pe langa cel care a apartinut, pana de curand, agentiei Business Interactif.

Aboneaza-te pentru a avea acces la acest articol
Aboneaza-te la newsletterul IQads cu cele mai importante articole despre comunicare, marketing si alte domenii creative:
Info


Leo Burnett

Leo Burnett Romania este unul dintre cele mai prestigioase nume din industria de marketing si comunicare din Romania. In mod constant o agentie de top, Leo Burnett a reusit de-a lungul timpului sa creeze lideri... vezi detalii »

Oameni

Sectiune

DictionarBranded


Related