United Media Services este prima agenție de media full-service din România care devine Google Marketing Platform Partner

United Media Services este prima agenție de media full-service din România care devine Google Marketing Platform Partner

Agenția de media full-service United Media Services își consolideaza competențele de digital advertising și devine Google Marketing Platform Partner.

În urma unui proces riguros de certificare ce validează excelența în digital marketing, programul onorează agentiile de top la nivel global, avand doar 43 de companii partenere în regiunea CEE.

Google Marketing Platform este o platformă integrată de digital marketing care reunește soluții avansate de advertising programmatic, analytics și management campanii, generand rezultate superioare pentru clienți.

Industria de digital advertising evoluează exponential, fiind ghidată de dezvoltarea rapidă a tehnologiei care ne inconjoară, de la multiple canale de advertising sau formate, pana la provocarile din sfera de data & analytics.

Prin intermediul parteneriatului cu Google Marketing Platform Partners, United Media Services pune la dispozitia clienților săi un set de cunoștințe avansate alături de o echipă certificată si capabilă sa lucreze cu cele mai noi și complexe tehnologii Google.

În cadrul agentiei există membri specializați care lucrează în Google Marketing Platform pe campanii de programmatic sau proiecte de tracking integrat al campaniilor.

De asemenea, United Media Services vine în susținerea partenerilor săi cu servicii complete de data & analytics.

United Media Services este o agenție de media full-service, cu un departament dedicat serviciilor de digital precum performance marketing, data & analytics sau programmatic. Agenția lucrează în prezent pentru mai mult de 80 de clienți și 100 de branduri din categorii dinamice și pline de provocări, precum retail, pharma, telecom, e-commerce, FMCGs, financiar sau auto.

Aboneaza-te la newsletterul IQads cu cele mai importante articole despre comunicare, marketing si alte domenii creative:
Info


Branduri

Sectiune



Branded


Related