Noua serie Galaxy S23 Samsung, lansată cu un spectacol cu drone

Noua serie Galaxy S23 Samsung, lansată cu un spectacol cu drone

Drone, lumini, personaje cyberpunk, proiecții luminoase pe cer, experiențe imersive, invitați speciali, costume spectaculoase. Un spectacol ca o călătorie într-o lume fantastică, în care se întâlnesc mai multe universuri, iar tehnologia și inovația sunt motorul principal, a anunțat lansarea oficială a noii serii Galaxy S23 de la Samsung în România. 

Evenimentul ,,Share the Epic from Night Land” a fost inspirat de tehnologia seriei Galaxy S23 și i-a provocat pe participanți să descopere capacitățile noilor telefoane într-o lume fantastică virtuală. Tehnologia Samsung a arătat cum poate inovația să ducă creativitatea la un nou nivel și să transforme cele mai ambițioase idei în realitate. 

 

#SharetheEpic 

Când trăiești ceva cu adevărat special vrei să îl împărtășești cu toată lumea și să păstrezi încapsulată acea experiență toată viață. #SharetheEpic este mesajul cu care Samsung Electronics a celebrat lansarea oficială a seriei Galaxy S23 în România, în cadrul unui eveniment cu totul special, un tărâm virtual devenit realitate. Spectacolul Night Land a fost gândit ca o provocare pentru participanți, un univers de gaming, unde eroii au super-puterea tehnologiei, iar inovația este inspirația care îi trece la nivelul următor. 

Călătoria în Night Land a fost construită ca o experiență imersivă care să ofere ocazia celor prezenți să interacționeze cu cele mai puternice telefoane lansate de Samsung până acum. În acest tărâm i-am adus pe oameni mai aproape de noi, de universul de brand și de viziunea noastră despre un viitor mai conectat, în care limitele cu siguranță pot fi depășite”, a spus Simona Panait, Director de Marketing Samsung România și Bulgaria.

Aproape 200 de drone au creat cel mai mare show organizat de un brand până acum în București și au transpus povestea unui personaj-gamer care intră în Night Land unde întâlnește trei eroi, fiecare cu diferite puteri. Noua serie Galaxy S23 îi oferă personajului principal propria super-putere – instrumentele și tehnologia necesară pentru a-și duce pasiunea la următorul nivel și a deveni câștigător în universul Night Land. 

 

Inovația Galaxy S23

Participanții la eveniment, printre care și membrii ai #TeamGalaxy, au putut experimenta noile feature-uri ale camerei foto și performanța noilor procesoare prin demonstrații de gaming. Atât invitații, cât și cei online, au fost încurajați să se joace cu un filtru AR dedicat pentru a deveni un personaj din Night Land-ul virtual. 

 

Inovația pe care o aduce noua serie Galaxy S23 o constituie cel mai avansat sistem de camere întâlnit până acum pe un telefon din această gamă. Cu noul sistem și capacitățile îmbunătățite de Nightography, utilizatorii pot păstra momentele importante din viața lor în imagini cu detalii excepționale. 

Pasionații de mobile gaming au acces acum la cel mai rapid procesor Snapdragon disponibil până acum, pentru ca experiența de gaming să fie una rapidă și fără probleme.

Toate modelele vin în patru nuanțe mate inspirate din natură: Phantom Black, Cream, Green și Lavender. Noile telefoane din seria Galaxy S23 sunt disponibile din 17 februarie pe Samsung.com/ro și în magazinele partenere.

Aboneaza-te la newsletterul IQads cu cele mai importante articole despre comunicare, marketing si alte domenii creative:
Info

Oameni

Subiecte

Sectiune



Branded


Related