Seminar « How to Win an EFFIE »

International Advertising Association (IAA) si Uniunea Agentiilor de Publicitate din Romania (UAPR ) va invita la primul seminar EFFIE din acest an. Ajuns la cea de a patra editie, EFFIE este un festival destinat industriei de advertising din Romania care premiaza reusita in atingerea si depasirea obiectivelor de marketing si comunicare din aceasta industrie. Festivalul este o recunoastere a rezultatelor publicitatii, a procesului de creatie si planificare strategica care genereaza succes tangibil si masurabil.

Festivalul Effie este structurat in trei etape: in prima etapa are loc inscrierea in concurs a lucrarilor, a doua etapa consta in jurizarea campaniilor inscrise, iar cea de a treia etapa incheie festivalul cu Gala decernarii premiilor EFFIE 2007 la sfarsitul lunii martie.

Aboneaza-te pentru a avea acces la acest articol
Aboneaza-te la newsletterul IQads cu cele mai importante articole despre comunicare, marketing si alte domenii creative:
Info


Leo Burnett

Leo Burnett Romania este unul dintre cele mai prestigioase nume din industria de marketing si comunicare din Romania. In mod constant o agentie de top, Leo Burnett a reusit de-a lungul timpului sa creeze lideri... vezi detalii »

Branduri

Festivaluri

Sectiune



Branded


Related