Descoperă perspectivele inversate din București. Lucrarea Reversed Perspective powered by glo™ este completată de o nouă iluzie optică

Descoperă perspectivele inversate din București. Lucrarea Reversed Perspective powered by glo™ este completată de o nouă iluzie optică

Spring is in the air. Așa că bucură-te de vremea frumoasă care se anunță în București și descoperă, mergând la pas pe Calea Victoriei, expoziția Reversed Perspective, completată acum și de iluzia optică ce poartă amprenta Sweet Damage Crew.

Artiștii români transmit o declarație plină de vibe pozitiv printr-un contrast alb – negru și, totodată, un spectru de culori pale pentru a atinge noi orizonturi ale imaginației. Lucrarea creată de Sweet Damage Crew pe pereții galeriei completează instalația de artă din 7 piramide realizată de Andrei Bălan și Maria Bălan, o manieră artistică în care este integrat cel mai recent dispozitiv lansat de glo™, Hyper X2. Expoziția Reversed Perspective, deschisă publicului la sfârșitul anului trecut cu sprijinul glo™, face parte din inițiativa #RebelsWithACause.

 

Proiecții distorsionate – potențial pentru cele mai instagramabile fotografii

Sweet Damage Crew a acceptat provocarea de a duce expoziția la următorul nivel, realizând o operă de artă integrată perfect în expoziția deja existentă. Un artwork conceput și gândit de unul dintre artiștii grupului, Lost.Optics, și integrat cu brio în spațiu de 3 dintre membrii echipei (Lost.Optics, Recis, Cage). Această lucrare a putut fi realizată prin aplicarea unei tehnici speciale ce face ca imaginea să-ți ofere o nouă perspectivă din orice unghi o privești, după cum ne spune și artistul, Florin Cage.

"Anamorfoza este o tehnică prin care în artă sunt utilizate proiecții distorsionate pentru a crea o imagine bidimensională care poate fi văzută corect numai din unghiul specific. Lucrarea creează o iluzie optică ce face ca imaginea să pară tridimensională. Dacă instalația realizată de Andrei Bălan și Maria Bălan creează senzația de perspectivă inversată, intenția noastră a fost ca prin tehnica anamorfică pereții să se unească cu instalația și să aducă cele două stiluri de iluzie optică în simbioză."

Expoziția Reversed Perspective este disponibilă spre vizionare până pe 7 martie, pe Calea Victoriei nr. 91-93, fiind vizibilă și din exteriorul spațiului expozițional, astfel încât este imposibil să o ratezi în timpul unei plimbări relaxante din timpul weekend-ului.

Artiștii de la Sweet Damage Crew ne surprind mereu cu vizualuri și lucrări inedite, cum ar fi cele din proiectul Eco Graffiti sprijinit de glo™ în care peste 1,000 de metri pătrați de ziduri gri din București au fost transformați în artwork-uri memorabile.

Sweet Damage Crew sunt parteneri glo™ încă de la începutul inițiativei #RebelsWithACause, demers menit să susțină comunitatea artistică din România prin diferite proiecte care să genereze noi perspective și sensuri, care continuă în 2023. glo™ susține artiștii la început de drum și industriile creative, oferindu-le spațiu de expunere și promovare pentru lucrările lor.

Reversed Perspective se poziționează la intersecția dintre arhitectură, desen de perspectivă, anamorfoză, dar și a experimentului texturilor și culorilor din zona modernă a picturii. Astfel, la fiecare privire asupra lucrării vei deveni din ce în ce mai curios de modul în care aceasta a fost realizată.

Te invităm să descoperi noul artwork semnat de Sweet Damage Crew, dar și Bucureștiul altfel continuând plimbarea cu turul muralelor – click aici pentru harta acestora. Stay tuned pentru noi surprize glo™ pe pagina de Instagram @glo_romania și pe glo.ro.

*(18+) glo™ este un produs cu potențial de risc redus destinat consumatorilor adulți de produse din tutun sau nicotină.

Aboneaza-te la newsletterul IQads cu cele mai importante articole despre comunicare, marketing si alte domenii creative:
Info

Campanii

Sectiune



Branded


Related