Initiative, cea mai bună agenție de media la nivel global, conform publicațiilor Ad Age și Adweek

Initiative, cea mai bună agenție de media la nivel global, conform publicațiilor Ad Age și Adweek
Alexandra Olteanu, Managing Director, Initiative România

Rețeaua globală Initiative conduce în clasamentele agențiilor de media, realizate de Ad Age și Adweek, publicații de referință pentru industria de marketing la nivel mondial.

Agenția de media a fost desemnată Global Media Agency of the Year de către publicația Adweek, ca urmare a rezultatelor extraordinare, pe zona de retenție și cea de câștig a noilor clienți. Această onoare este completată de numirea agenției de media în A-List 2023, drept Media Agency of the Year, de către publicația Ad Age.

„Suntem mândri că facem parte din reţeaua internaţională Initiative Worldwide și că, prin succesul înregistrat pe plan local, am reușit să contribuim la aceste distincții unice. În 2022 ne-am bucurat de un an plin, cu noi clienți câștigați, consolidarea unor parteneriate de durată și o creștere semnificativă în business, factori care au adus aprecierea agenției pe plan local. Ne-am propus să rămânem cel mai bun partener media din România și să valorificăm la maximum know how-ul de la nivel global, pentru a oferi soluții inovatoare și eficiente partenerilor noștri”, a declarat Alexandra Olteanu, Managing Director, Initiative România.  

Cele două distincții obținute de către rețea vin ca urmare a câștigării și menținerii unor clienți importanți în 2022, la nivel global, precum Nike și Amazon, unele dintre cele mai relevante branduri din lume, pentru care performanța stă la baza fiecărei campanii.

Initiative este una din cele mai mari reţele independente de media din lume, asigurând servicii specializate de planificare şi cumpărare de media, de strategie, consultanţă de media şi new media.

Initiative este membră a Interpublic Group of Companies şi este afiliată reţelei internaţionale Initiative Worldwide. În România, Initiative este membră a grupului de companii din care mai fac parte agenţiile MullenLowe, Golin și Medic One.

Aboneaza-te la newsletterul IQads cu cele mai importante articole despre comunicare, marketing si alte domenii creative:
Info


Initiative Romania

Initiative este una dintre cele mai mari retele independente de media din lume, asigurand servicii specializate de strategie, planificare si cumparare de media. Initiative este membra a Interpublic Group of... vezi detalii »

Golin Romania

Golin este singura agentie de PR din Romania care a castigat, pentru patru ani la rand, titlul de Agentia #1 in topul Biz PR Awards, iar in 2018 premiul pentru Creativitate in PR si doua premii pentru... vezi detalii »

MullenLowe

De 29 de ani in Romania, MullenLowe este o agentie de creatie, marketing si brand strategy, care isi propune sa isi pastreze mentalitatea de creativitate antreprenoriala si spiritul dinamic. Agentia se pozitioneaza... vezi detalii »

Branduri

Subiecte

SectiuneBranded


Related