MEDIC ONE S-A ENERGIZAT CU SUPRADYN

Profesie si familie, prieteni si hobby-uri, sport si cultura - viata actuala ofera multe oportunitati si provocari. Insa, in acelasi timp, activitatea noastra necesita din ce in ce mai multa energie. Medic One a gasit-o in Supradyn, pentru care a realizat si lansat site-ul www.supradyn.ro.

Dezvoltat sub conceptul Supradyn te incarca de energie, site-ul este structurat pe 3 directii: pentru medici (sectiune in care sunt prezentate informatii stiintifice despre Supradyn), pentru farmacisti (sectiune care descrie modalitatile de recunoastere a pacientilor care au nevoie de energizare si a modului in care trebuie abordati acestia) si pentru utilizatori (sectiune care contine informatii detaliate asupra modului de reincarcare cu energie).

Aboneaza-te pentru a avea acces la acest articol
Aboneaza-te la newsletterul IQads cu cele mai importante articole despre comunicare, marketing si alte domenii creative:
Info


Medic One Communication

Founded in 1999 by MD Oana Cociasu together with Veronica Savanciuc and other partners, Medic One is the first full-service communication agency in Romania to exclusively dedicate its activity to medical... vezi detalii »

Branduri

Sectiune



Branded


Related