Zenith preia contul Fox Media

Zenith Optimedia, parte a Publicis Groupe, a castigat contul nord-american de media al Fox Filmed Entertainment, estimat la 1,1 miliarde $, relateaza Adweek. La pitch au concurat si Vizeum, parte a Aegis Group si Mindshare a WPP Group. Fox a cheltuit pe media americana aproximativ 750 milioane $ din bugetul de advertising, conform Nielsen Monitor-Plus.

MindShare s-a ocupat de cablul national si canadian al Fox si de cumpararea de spatiu la televiziunea si radioul locale. Cumpararea de spatiu de transmisie nationala si planning-ul au fost manageriate in-house.
Castigatorul celei de a doua parti a contului de peste ocean nu a fost inca stabilit, dar surse spun ca MindShare a fost eliminat, in competitie ramanand Zenith si Vizeum.
Cheryll Idell, evp, media and marketing planning, a laudat intr-o declaratie "abordarea strategica, integrata" si perspicacitatea in cercetare a Zenith.

Aboneaza-te pentru a avea acces la acest articol
Aboneaza-te la newsletterul IQads cu cele mai importante articole despre comunicare, marketing si alte domenii creative:
Info


Branduri

Pozitii

SectiuneBranded


Related