CloudHero: Cum scalezi eficient business-ul de email marketing

CloudHero: Cum scalezi eficient business-ul de email marketing
Andrei Manea, CEO CloudHero

În ultimii ani, email marketingul s-a dezvoltat accelerat, devenind un segment important de piață. Pe măsură ce ecosistemul crește și evoluează, agențiile specializate în acest domeniu se confruntă, însă, cu multe provocări în infrastructura lor. CloudHero vine în întâmpinarea acestor companii, care se confruntă cu limitări și costuri ridicate ale furnizorilor de email. Parteneri AWS, CloudHero își ghidează clienții în procesul de migrare către AWS SES și folosire a programelor AWS pentru reducerea costurilor.

Un astfel de exemplu este BSNS Agency, care și-a scalat businessul și a redus costurile cu ajutorul CloudHero, printr-un sistem AWS gândit special pentru nevoile agenției. 

 

Sisteme dedicate nevoilor agențiilor

BSNS Agency este o agenție de marketing digital care ajută clienți din e-commerce să construiască și sa implementeze campanii de marketing. Pe măsură ce businessul s-a dezvoltat, monitorizarea și gestionarea campaniilor de-a lungul mai multor platforme a devenit complexă, consumatoare de timp, eforturi și energie. În aceste condiții, scalarea eficienței emailurilor era limitată.

Agenția avea nevoie de o soluție de scalare eficientă și a apelat la CloudHero pentru descoperirea celor mai bune opțiuni ale acestei situații speciale. CloudHero este o companie specializată în furnizarea de servicii de dezvoltare software și cloud care ajută clienții din întreaga lume să scaleze mai rapid cu ajutorul containerelor, Kubernetes și Cloud Computing. CloudHero este recunoscută ca Advanced Consulting Partner în rețeaua de parteneri Amazon Web Services (AWS). 

Provocarea BSNS a constat în depășirea limitărilor și ale costurilor ridicate pe care le presupune providerii multipli de mail. Inițial, BSNS Agency se baza pe mai mulți furnizori de mail, precum SendGrid sau Sparkpost.

După un audit riguros, specialiștii Cloud Hero a recomandat un sistem creat special pentru nevoile și infrastructura agenției BSNS, cu o soluție de email AWS. 

"Într-un moment important pentru compania noastră, CloudHero a venit și a creat o structură de care aveam nevoie pentru a ne dezvolta infrastructura. Suntem încântați de îmbunătățirea ratelor de livrare și trimitere pe care le avem acum", spune Robert Ciumeti, Co-founder BSNS Agency.

Trecerea la AWS SES a dus la creșterea performanței și a scalării, dar și la reducerea costurilor. BSNS Agency poate monitoriza și gestiona acum campaniile în mod mult mai eficient.

”Ajutăm companiile să devolte cele mai bune soluții de software pentru a optimiza resursele și a câștiga timp. Măsurăm procesele de lucru, identificăm provocările și construim cea sisteme care accelerează procesul de transformare digitală”, spune Andrei Manea, CEO CloudHero. 

În 2022, CloudHero a primit distincția AWS Rising Star of the year – CEE. Tot în 2022, cifra de afaceri a companiei a fost de 1,3 milioane de euro.

Filosofia companiei este de a ușura procesul de lucru al companiilor, prin sisteme eficiente de software, care să le ajute să câștige timp, să își optimizeze resursele și gestioneze mai bine infrastructura. 

Vă puteți programa pentru o consultație gratuită CloudHero aici.

Aboneaza-te la newsletterul IQads cu cele mai importante articole despre comunicare, marketing si alte domenii creative:
Info

Pozitii

Sectiune



Branded


Related