Agenția Data Revolt a obținut Certificarea Google Marketing Platform în Programmatic Advertising

Agenția Data Revolt a obținut Certificarea Google Marketing Platform în Programmatic Advertising

Departamentul condus de Dana Lisineanu a finalizat procesul de certificare <Google Marketing Platform>. Certificarea analizează mai multe aspecte care țin de procesele de awareness marketing de tip programmatic: experiența și cunoștințele membrilor echipei, modul de lucru cu clienții, capacitatea de abordare strategică și, mai ales, rezultatele obținute pe termen lung. În plus, la nivel local Data Revolt face parte dintr-un grup foarte restrâns de doar 3 agenții care se pot mândri cu o astfel de certificare.

 

Experiență și skilluri

Echipa de Programmatic Advertising din Data Revolt se bazează pe certificări individuale în Programmatic advertising și o experiență cumulată de peste 15 ani.

Gândirea strategică și capacitatea de integrare a serviciilor de programmatic în abordarea de ansamblu a marketingului digital sunt parte din viziunea pe care departamentul o dezvoltă și o propune clienților.

Advertising Programmatic bazat pe date

Pe măsură ce advertisingul digital devine din ce în ce mai competitiv, companiile caută soluții cât mai eficiente pentru a-și promova brandul. În acest sens, soluțiile de achiziție media au devenit o parte vitală a strategiilor de marketing digital, mai ales pentru companiile mari, tip corporate.

Provocarea este însă să ne asigurăm că aceste soluții sunt optimizate pentru a ne aduce cele mai bune rezultate posibile. Aici intervin tehnologiile AI și ML, care ajută la optimizarea dinamică a campaniilor de programmatic. Aceste tehnologii folosesc algoritmi avansați și analiză de date pentru a ajusta campaniile în timp real, astfel încât să se adapteze la schimbările din piață și să maximizeze eficiența investiției.

Mai mult, protecția brandului în mediul online a fost și rămâne o preocupare din ce în ce mai importantă pentru companiile mari și nu numai. Sunt necesare mecanisme de siguranță pentru a ne asigura că publicitatea este plasată doar pe site-uri sigure și că brandul nu este asociat cu conținut inadecvat sau controversat.

 

Awareness marketing integrat cu celelalte verticale de digital marketing

În cele din urmă, strategiile și optimizările campaniilor trebuie să fie concentrate pe maximizarea eficienței investiției publicitare și pe realizarea obiectivului. Pentru un astfel de scop, care depinde de coordonarea mai multor aspecte diferite, ne bazăm pe o echipă internă de creative design care poate să dezvolte mesajele creative care să plaseze brandul în top of mind al audienței, indiferent de format.

De asemenea, un departament de data & analytics cu experiență face diferența în modul în care datele sunt colectate și raportate, ceea ce ne permite să distribuim timpul economisit astfel către optimizări, testări, definirea de noi strategii. Eficiența operațională este dublată de accesul la insighturi care în timp formează bune practici care pot fi folosite și în cazul celorlalte canale de marketing.

Data Revolt - Agenție de Digital Marketing bazat pe date, specializată în interpretarea și folosirea datelor de business în campaniile de performance/ media, situată în top 3 agenții de performance marketing din România. 

Fondată în anul 2018 de profesioniști cu 18 ani de experiență în digital, în prezent agenția se bazează pe o echipă de peste 60 oameni, specialiști seniori în performance și programmatic, Analytics, SEO, content marketing, UX/ UI/ design, marketing automation, e-commerce/ comunicare, dezvoltare de platforme și martech. 

Aboneaza-te la newsletterul IQads cu cele mai importante articole despre comunicare, marketing si alte domenii creative:
Info


Data Revolt Agency

Data Revolt este o agentie de data marketing, specializata in interpretarea si folosirea datelor de business in campaniile de performance/ media, situata in top 3 agentii de performance marketing din... vezi detalii »

Companii

Branduri

Sectiune



Branded


Related