IQ DIGITAL a anunțat azi cel mai amplu SUMMIT de până acum: în 14 iunie, la Opera Națională Română din Cluj. Iată primii speakeri

IQ DIGITAL a anunțat azi cel mai amplu SUMMIT de până acum: în 14 iunie, la Opera Națională Română din Cluj. Iată primii speakeri

Martin Ford - cunoscut futurist și autor a patru cărți de referință legate de impactul tehnologiei în societate, Paul Roetzer – autor a trei cărți importante în industria de comunicare, totodată fondator al Marketing AI Institute și Olivia Gambelin – consultant, speaker și autoare în noul domeniu al eticii pentru inteligența artificială sunt doar primii trei invitați anunțați  pentru primul IQ DIGITAL Summit din Cluj.

Evenimentul  va fi organizat în 14 iunie în clădirea-simbol a Teatrului Național și a Operei Naționale Române din oraș.

La fel cum s-a întâmplat la precedentele două ediții IQ DIGITAL Summit - organizate la Iași si la Brașov – accesul se face numai pe bază de preselecție a aplicanților.

  • Întrucât o bună parte dintre participanți sunt parteneri-cheie de afaceri ai organizațiilor care susțin formatul, locurile sunt limitate - așadar e indicat să vă grăbiți să aplicați pe site-ul summit-ului din Cluj-Napoca, aici: iqdigital.ro/cluj

Pe scena IQ DIGITAL Summit – eveniment conceput de Upgrade 100 alături de Georgeaplicația de banking inteligent BCR - vor urca, la fel ca la precedentele ediții, mulți alți speakeri români, din regiune, reprezentanți ai importantei comunități antreprenoriale din Transilvania, precum și autorități locale și naționale relevante în procesul de digitalizare a serviciilor publice – agenda completă urmând a fi publicată,  gradual, în următoarele  zile.

“România este una dintre țările cu reputație bună în IT&C, iar asta și datorită Clujului, care în ultimii 20 ani a devenit un cluster regional de învățare și tehnologie, contribuind la schimbarea geografiei tech globale. Ne bucurăm să aducem IQ DIGITAL Summit aici și să dezvoltăm conversația despre rolul tehnologiilor cuantice, a avansului AI și big data în transformarea societății. Însă și mai mult mă bucur că acest eveniment deschide o fereastră de oportunitate pentru proiectele locale de inovație, care construiesc prezentul și viitorul nostru”, menționează Dana Dima, Vicepreședinte Retail & Private Banking, BCR și speaker în cadrul IQ DIGITAL Summit Cluj.

Partener de tehnologie este VODAFONE, iar ediția de la Cluj a fost posibilă datorită implicării comunității Transilvania Digital Innovation Hub și a clusterelor Transilvania IT, AgroTransilvania și Mobilier Transilvan.

Suntem încântați să aducem la Cluj un format atât de spectaculos precum IQ DIGITAL Summit și cred că va fi un eveniment deosebit pentru antreprenorii și profesioniștii din regiune, oferind un program variat și atractiv pentru cei interesați de noile tehnologii și de inovație. Sunt convinsă că antreprenorii vor aprecia formatul educativ unic, vor avea ocazia să își dezvolte abilitățile și cunoștințele în domeniul digital și să interacționeze cu experți și specialiști în industrie într-un mediu prietenos și propice schimbului de idei și experiențe. Aceasta este exact ideea pe care o promovăm și noi, prin Transilvania Digital Innovation Hub..”, spune Bianca MUNTEAN, manager Transilvania IT Cluster și coordonator Transilvania Digital Innovation Hub.

 

Martin FORD va fi speakerul-vedetă al ediției de la Cluj

Ford este autorul unor cărți premiate de The New York Times, Financial Times și McKinsey, cărțile lui – „The Lights in the Tunnel: Automation, Accelerating Technology and the Economy of the Future” (2009), ”Rise of the Robots: Technology and the Threat of a Jobless Future” (2015), „Architects of Intelligence” (2018) și „Rule of the Robots: How Artificial Intelligence Will Transform Everything” (2021) – fiind referințe în lumea tech globală.

Asta mai ales în noul context, în care previziunile sale se adeveresc odată cu explozia A.I.: un speech TED stă dovadă că Ford vorbea despre provocările care țin acum titlurile tuturor publicațiilor de specialitate din lume încă de acum 5 ani:

 

 

Paul ROETZER - omul care a văzut cum explozia A.I. va schimba total marketingul și comunicarea – vine și el la IQ DIGITAL Summit Cluj

Roetzer a înființat, de altfel, primul institut din SUA dedicat studiului aprofundat al fenomenului fiind, la rândul său, autorul a 3 cărți foarte apreciate: „Marketing Artificial Intelligence” (2022), „The Marketing Performance Blueprint” (2014) și „The Marketing Agency Blueprint” (2012).

El e și creatorul MAICON – primul eveniment major dedicat marketigului AI. Îl puteți vedea pe scena propriei conferințe aici:

 

 

Olivia GAMBELIN – expertul care veghează ca Inteligența Artificială să aplice principii morale și etice

Gambelin este una dintre noile revelații din sectorul de consultanță și expertiză A.I., preocupările ei fiind în zona responsabilității în utilizarea noilor tehnologii de acest tip -  un domeniu care e azi în dezbaterea majorității guvernelor din lume. O puteți vedea în acest scurt speech TEDx:

 

Mulți alți speakeri și subiecte vor fi prezentate în cadrul unei zile intense pe 14 iunie, la Teatrul Național și Opera Națională Română din Cluj-Napoca.

AGENDA aproape completă este publicată pe site-ul evenimentului - așadar nu ezitați să aplicați pentru un loc, chiar azi.

⚠️ IMPORTANT! Costurile summitului organizat de Upgrade 100 – inclusiv prețul biletelor care, în mod normal, ar fi costat cel puțin 150 de euro + TVA - sunt suportate de parteneri: George / BCR, Vodafone și Transilvania Digital Innovation HUB și clusterele Transilvania IT, AgroTransilvania, Mobilier Transilvan. Mai jos,  primul “afis” al evenimentului:

Aboneaza-te la newsletterul IQads cu cele mai importante articole despre comunicare, marketing si alte domenii creative:
Info


Companii

Campanii

Subiecte

Sectiune



Branded


Related