Explorând noi orizonturi în artă și comunicare: We Are Younger (WAY) și ProfiArt promovează inovația și inspirația

Explorând noi orizonturi în artă și comunicare: We Are Younger (WAY) și ProfiArt promovează inovația și inspirația

Decizia pune bazele unui nou capitol pentru cele două capete ale colaborării. We Are Younger (WAY) vine cu o perspectivă fresh și cu un portofoliu amplu de proiecte și colaborări, iar ProfiArt vine cu un istoric impresionant de parteneriate în domeniul artelor, dar și cu un renume - cel mai mare lanț de magazine de artă și hobby din România. Împreună, WAY și ProfiArt vor să nuanțeze noi direcții de comunicare și să dea contur unei noi linii de gândire în domeniul artelor.

 

Direcția de comunicare

We Are Younger pune bazele unui nou capitol pentru ProfiArt, care să reflecte implicarea și dedicarea brandului pentru comunitatea de artiști profesioniști și amatori. Pentru integrarea unei perspective noi, agenția își rezervă timpul pentru a crea o direcție de comunicare reprezentativă pentru ProfiArt și relevantă pentru publicul brandului. Chiar dacă We Are Younger tratează cu răbdare și atenție acest proiect, agenția nu stă pe gânduri - lucrează în mod constant pentru a lua decizii argumentate, orientate spre doi piloni principali: comunitatea și piața.

WAY și-a propus să devină un lider în industrie, să-și consolideze reputația ca fiind o agenție de top în furnizarea soluțiilor creative și de marketing. Pentru atingerea obiectivelor, întreaga transformare a comunicării brandului este clădită strategic și implică pași mici. Nu se caută o schimbare bruscă, care să creeze șoc, ci se urmărește e strategie de metamorfozare a brandului care să atragă atenția prin profesionalism.

Pentru obținerea unei tranziții cât mai organice, WAY și-a propus să devină o extensie a ProfiArt. Pe scurt, agenția integrează o atitudine energică și o experiență vastă într-un brand dedicat comunității căreia se adresează: artiști de toate vârstele, din toate mediile. Se caută fondarea unei comunicări prietenoase, cât mai interactive, dar mai ales relevante pentru pasionații de artă și hobby. 

„Dar toate aceste lucruri vor fi făcute treptat, cu pași mici și atent gândiți. Scopul final nu este ca ProfiArt să se reinventeze, ci să se redefinească. Colaborarea dintre WAY și ProfiArt are la bază o planificare strategică foarte bine pusă la punct, dar și foarte mult suflet, pentru că asta este unda noastră comună principală. Suntem implicați și dedicați, iar miza noastră este ca munca din spate să fie resimțită de comunitate, în primul rând“, spune Claudiu Ludoșan, Managing Partner al agenției We Are Younger.

 

ProfiArt rămâne aproape de inimile artiștilor

Implicarea ProfiArt în scena artistică locală trebuie să se extindă. Pe lângă parteneriatele cu marile branduri din domeniu, We Are Younger propune implicarea activă în comunitățile de artiști. Asta înseamnă o prezență constantă în mediul online și o direcție de comunicare relevantă pentru amatori și profesioniști ai domeniului artistic.

Brandul ProfiArt s-a bazat, încă de la început, pe un public nișat și bine definit, compus din profesioniști, amatori și persoane cu veleități artistice. Odată cu extinderea numărului de magazine deschise, dar și a portofoliului de produse, ProfiArt și-a extins în mod semnificativ și publicul țintă. În prezent, brandul se adresează chiar și persoanelor care nu au o afinitate pentru domeniul artelor și care nu sunt interesate să își dezvolte abilitățile artistice - oferind produse dedicate copiilor, familiilor și celor în căutare de noi experiențe.

Brandul ProfiArt se face remarcat printr-o gamă vastă de produse - astfel încât oamenii din lumea artei vor găsi întotdeauna ceea ce caută. Fie că vorbim despre persoanele care abia își încep parcursul creativ, despre amatori care caută să experimenteze diverse tehnici sau substraturi ale artei sau profesioniști care vor să investească în cele mai bune materiale - ProfiArt se adresează întregii comunități.

“Împreună cu WAY vrem să comunicăm și să livrăm către toate categoriile noastre de cumpărători materiale dedicate tuturor categoriilor de artiști profesioniști, amatori sau curioși. Sau pe scurt vrem să fim opțiunea numărul unu pentru toți cei care abia se gândesc să se apuce de artă, s-au apucat deja sau sunt artiști consacrați”, ne spune Vlad Mihai Filimon, Director General ProfiArt.

Tocmai de aceea, agenția își îndreaptă strategia de conținut către un public tot mai vast, apelând la nevoia primordială a oamenilor pentru artă. 

„După o pandemie care ne-a determinat să ne izolăm și ne-a limitat, nevoia de exprimare a oamenilor a început să iasă la iveală din ce în ce mai mult. Este vorba de nevoia de a-ți face gândurile auzite, văzute, de a apela la artă pentru a-ți expune emoțile sau ideile. Iar în momentul de față, lumea începe să aprecieze încă o dată arta, exprimarea cu ajutorul culorilor, formelor, jocului. Fie că este vorba despre pictură, grafică, fotografie, sculptură sau infinitele ramuri artistice, ne-am dat seama că avem nevoie de ele. De asta și de o grădină lângă oraș”, a continuat Claudiu Ludoșan, WAY. 

Tocmai de aceea, direcția de comunicare propusă îndeamnă începătorii și curioșii să dea frâu liber creativității și să aibă curajul să încerce diverse proiecte artistice. Amatorii și pasionații au parte de îndrumare și sfaturi pentru a experimenta tehnici variate și materiale de tot felul, pentru a-și putea duce lucrările la un alt nivel. Mai mult, artiștii beneficiază de un nou prilej să lucreze la un portofoliu vast și la proiecte cât mai ample - oferte și promoții pentru materiale și ustensile de artă și craft.

Prin îmbinarea armonioasă a dedicării pentru comunitate cu gândirea strategică, ProfiArt își propune să inspire prin artă, confirmându-și din nou poziția în piață, acum și printr-o comunicare în linie cu aceste obiective. Colaborarea reflectă deja, cu succes, rezultatele gândirii creative și ale deciziilor orientate spre business, realizate cu multă atenție la detalii și entuziasm din partea celor două părți. 

 

PESTE 23 DE ANI DE ARTĂ ȘI ARTIȘTI

ProfiArt se bucură de un renume dificil de egalat în rândul magazinelor dedicate artelor și hobby-ului. Brandul se bucură de succesul celor 7 magazine deschise în București - Ilfov și se mândrește cu decizia de a se extinde și în alte orașe din România. ProfiArt oglindește perfect modul în care logo-ul sau numele nu sunt elementele decisive în ceea ce privește succesul unui brand. Cu o vechime de 23 de ani și cu o evoluție impresionantă, ProfiArt demonstrează că un brand are nevoie de implicare și mult suflet pentru a reuși - chiar și în timpurile în care detaliile tehnice sunt extrem de importante, mai ales atunci când este vorba de identitatea unui brand.

Agenția We Are Younger se mândrește cu un portofoliu variat, care include proiecte pentru branduri din diferite domenii - de la agricultură, la piața distilatelor și cea alimentară. Creativitatea debordantă se îmbină cu experiența și profesionalismul, dobândite în ani de muncă și colaborări cu branduri care activează în domenii diferite.

Cele două capete ale colaborării au în comun dedicarea și entuziasmul unor echipe bine organizate, cu perspective fresh și dorința de a găsi modalitatea perfectă de a reconecta arta cu artiștii. ProfiArt x We Are Younger anticipează un parcurs fan și o metamorfoză fină a brandului  - atât pentru consumatori, cât și pentru actorii importanți de pe scena marketingului, vor face pași mici, dar bine gândiți pentru a fi mai aproape de artiști și inimi. 

„Noi credem că progresul și întoarcerea la origini creează oportunități infinite. Știm că tehnologia se află în continuă dezvoltare, și suntem dornici să ne adaptăm și să livrăm atât conținut pe care comunitatea și-l dorește, dar și cel de care aceasta are nevoie. Încurajăm artiștii să continue să evolueze și să se dezvolte, dând curs sentimentelor, ideilor și gândurilor creative. Iar noi promovăm clasicele instrumente: pensula, creionul, dalta, extensiile noastre care ne ajuta sa exprimam ce avem în suflet și în minte, încă din cele mai vechi timpuri.”, Vlad Mihai Filimon, Director General ProfiArt.

 

Credits:

ECHIPĂ WAY
Claudiu Ludoșan - Managing Partner
Georgiana Ludoșan - Managing Partner
Ruxandra Nuță - Digital Director
Mihai Dobre - Art
Marius Manea - Art
Maria Tătaru - Digital Brander
Andreea Georgescu - Digital Brander
Răzvan Petre - Animator

Aboneaza-te la newsletterul IQads cu cele mai importante articole despre comunicare, marketing si alte domenii creative:
Info


We Are Younger

WE ARE Younger este un STUDIO DE CONSULTANTA DE MARKETING, BRANDING SI DIGITAL COMMUNICATION. Suntem preponderent orientati vizual, suntem atenti (cu „TI” mare la capat) la detalii si avem MARE grija... vezi detalii »

Companii

Branduri

Sectiune



Branded


Related