[Art Superstars Wanted by glo™] Laura Driha: Schimb perspectiva din care privesc subiectul și țes în jurul lui o altă poveste. Și asta mă ajută de fiecare dată

[Art Superstars Wanted by glo™] Laura Driha: Schimb perspectiva din care privesc subiectul și țes în jurul lui o altă poveste. Și asta mă ajută de fiecare dată

Când destinația este ”în aer”, totul e posibil. Chiar și un haos ordonat cromatic, așa cum i-a izbutit Laurei Driha în lucrarea ei, Put your mind on air, propusă în competiția Art Superstars Wanted by glo™. Laura a desenat, a șters, a desenat și a tot șters, a schimbat perspectiva, a desenat iar, a terminat și s-a înscris în concurs, așa cum vă încurajăm să faceți și voi, până pe 26 iunie. 

”Temele care mă inspiră variază de la zi la zi, dar cele care mă atrag natural sunt diversitatea umană în toată splendoarea ei, puterea cuvântului bine scris, iubirea ca ax de rotație pentru tot ce mișcă și nuanțele alerte în care ne zugrăvim de bună voie diminețile pline de cafea”, spune Laura.

Povestim în continuare cu Laura despre blocaje și surse de inspirație, cum a creat lucrarea pentru Art Superstars Wanted by glo™ și cum se țes povești din haos și culoare. 

 

Resurse de creativitate

Din fericire, resursele de creativitate de care dispun în formă dublu rafinată sunt nesecate, îmi pulsează în vene și-mi transformă pistruii în licurici atunci când lucrez la ceva ce-mi place.

Temele care mă inspiră variază de la zi la zi, dar cele care mă atrag natural sunt diversitatea umană în toată splendoarea ei, puterea cuvântului bine scris, iubirea ca ax de rotație pentru tot ce mișcă și nuanțele alerte în care ne zugrăvim de bună voie diminețile pline de cafea.

 

Muncă, documentare, emoție

Totul e creație și emoție atunci când mi se propune tema și am de zugrăvit o pagină goală. Munca și documentarea intervin atunci când mi se impun puncte de atins, ziduri de dărâmat și castele de cucerit. E nevoie de pregătire specială acolo.

 

Cum depășești blocajele

Blocaje de inspirație? M-a ferit Dumnezeu. Ca să folosesc o “inside joke”, nu suntem atât de prieteni ca să-ți spun acest detaliu. 

Dar adevărul este că schimb perspectiva din care privesc subiectul și țes în jurul lui o altă poveste. Și asta mă ajută de fiecare dată.

 

Cum ai aflat de Art Superstars Wanted by glo™

Am aflat de competiție din newsletter-ul vostru (pe care îl primesc pe ambele mail-uri) și m-am hotărât să mă înscriu pentru că există in mine un spirit creativ atât se competitiv că nu-l pot bloca niciodată. Și nici nu vreau.

 

Sursa de inspirație

Călătoriile cu balonul cu aer cald pe care, din păcate, le-am experimentat momentan doar în imaginație. Locul acela dezordonat cromatic, vesel și mișto unde evadez zilnic, de bună voie și nesilită de nimeni.

 

Procesul de creație

Desenat. Șters. Desenat din nou. Șters. Schimbat perspectiva. Aprobat de consiliul director format din Me, Myself & I și trimis.

Punctul de plecare a fost paleta de culori. Și un selfie pe care mi-aș fi dorit să-l văd expus într-o galerie de artă.

 

Cea mai grea parte

Cea mai grea parte? Să mă opresc din retușat înainte de a trimite lucrarea.

 

Cu ce ai vrea să rămână oamenii după ce văd lucrarea ta

Cu promisiunea că vor lua în balon tot ceea ce-i supără și vor împrăștia frica deasupra unei mări, s-o curețe de tot.

 

Participă și tu la Art Superstars Wanted by glo™, lasă-te inspirat de AER, creează ceva special și înscrie-te în concurs până pe 26 iunie.

gloTM
(+18). glotm este un produs cu potențial de risc redus destinat consumatorilor adulți de produse din tutun sau nicotină.

TheCreator
TheCreator este platforma de branded user-generated content a IQads.
Prin intermediul TheCreator, brandurile dau briefuri comunității creative IQads, obținând sute de rezolvări creative, mii de interacțiuni și sute de mii reach.
Brandurile obțin soluții pe care le pot implementa și conținut branded pe care îl pot folosi în social media. Prin intermediul TheCreator, IQads a dezvoltat și derulat zeci de competiții creative de design, scurtmetraje, benzi desenate, spoofuri, filme, ilustrații etc pentru companii

Aboneaza-te la newsletterul IQads cu cele mai importante articole despre comunicare, marketing si alte domenii creative:
Info

Dosare editoriale

Branduri

Oameni

Subiecte

Sectiune


Comentarii

Pop alex
acum 10 luni
Vad că v-a făcut mega publicitate cei de la iqads ..pai de ce mai tine concursul daca e aranjat..doar pe unii îi promovează pt voturi.. toți cei promovați aveți voturi mai multe că cei nepromovati..sunteți pilele cuiva că sa aveți voturi mai multe.. aveți reclama gratuită din partea iqads.. in schimb restul nu au.. ..ești privilegiată și nu e corect față de restul..cred că e un concurs aranjat..fraierii s au chinuit și câștigătorii erau demult selectați.. bravo ia ți premiul nemeritat că ai voturi umflate ..logic nu trebuia să îți pună linkul de vot..pt că e promovare gratuita și nu e corect față de restul


Branded


Related