Webstyler a creat site-ul oficial al EFFIE Awards

Agentia Webstyler a lansat www.effie.ro, noul site al festivalului EFFIE. Acesta contine informatii utile pentru participanti, este un ghid foarte bun in realizarea pasilor de inscriere in festival si se adreseaza tuturor celor interesati de premiile EFFIE, fie ca sunt agentii de publicitate, companii, jurnalisti sau sponsori.

"Relansarea site-ului EFFIE este rezultatul unei cerinte a mediului online. Internetul este cel mai rapid mediu de comunicare. Daca un site ramane neschimbat doi ani, este deja vechi. Acest sentiment este mai accentuat atunci cand vorbim despre site-ul unui festival. Pe acest tip de site, userul revine de obicei la un an distanta, perioada in care isi schimba optica si devine mai exigent. Site-ul Effie tine pasul cu exigentele utilizatorilor si, de asemenea, ofera acestora o noua identitate vizuala", declara Bogdan Nitu, director general Webstyler.

Aboneaza-te pentru a avea acces la acest articol
Aboneaza-te la newsletterul IQads cu cele mai importante articole despre comunicare, marketing si alte domenii creative:
Info


Oameni

Festivaluri

Sectiune



Branded


Related