McCann, cei mai premiati din Romania la AdPrint

Agentia McCann Erickson a castigat trei trofee la gala de sambata seara de la Brasov, printre care premiul pentru cea mai buna echipa din Romania si pentru "Best use of copywriting".

Campania de print Maggi, cu executiile "Mount Rushmore", "The Godmother" si "Jane", a castigat premiul in categoria Food. Tot campania Maggi a adus agentiei "The Silver team" pentru echipa de creatie Stanescu/Dumitrescu/Pilat.

Adrian Botan, Director de Creatie Regional pentru Europa Centrala si de Est, McCann Erickson: "Pentru noi AdPrint este un festival de prestigiu. Are unul dintre cele mai bune jurii din Europa si ne-am facut un obicei sa participam pentru ca ne intereseaza o parere avizata. Apoi, AdPrintul este un ultim test inainte de Cannes si o ocazie de a publiciza cele mai bune lucrari. Ma bucura premiile noastre. Ma bucur ca avem cea mai buna echipa din Romania, si cel mai bun copywriter-sef: Alexandru Dumitrescu (Tzugu). In final, ma bucura ca in acest an mai multe agentii din Romania au avut rezultate bune. Competitia ne stimuleaza sa fim si mai buni. Multumim".

Aboneaza-te pentru a avea acces la acest articol
Aboneaza-te la newsletterul IQads cu cele mai importante articole despre comunicare, marketing si alte domenii creative:
Info


Godmother

We are brand experience artisans Godmother inseamna pasiune. Pasiune pentru crearea unor experiente de brand pozitive, bazate pe conexiuni profunde intre brand si consumator. Ne propunem sa inspiram audientele prin... vezi detalii »

Companii

Branduri

Festivaluri

Sectiune



Branded


Related