Doi dintre cei mai premiati directori de creatie se alatura Scolii ADC

Scoala ADC a adaugat pe lista tutorilor, alaturi de cei 10 directori de creatie deja implicati in proiect, inca doua nume: Andrei Tripsa si Stefan Vasilachi.

Andrei Tripsa este Director de Creatie la Propaganda, agentie independenta, infiintata in 2002, care a obtinut o nominalizare la Cannes si premii la festivaluri precum Ad'Or, Effie, Epica, AdPrint si Golden Drum. Inainte de a se angaja la Propaganda, Andrei Tripsa a fost Group Creative Director la McCann Erickson si a lucrat timp de 3 ani la Scala JWT. Este cunoscut pentru premiile castigate pentru campaniile realizate pentru MTV ("Made in Romania"), Bookfest, Comitetul National pentru protectia Animalelor ("Adopta un caine") etc.

Aboneaza-te pentru a avea acces la acest articol
Aboneaza-te la newsletterul IQads cu cele mai importante articole despre comunicare, marketing si alte domenii creative:
Info

GMP Advertising

GMP Advertising este una dintre cele mai premiate agenții independente din România pentru eficiență și creativitate. Este singura agenție românească deținătoare a două trofee Agenția Independentă a Anului... vezi detalii »

ADC*RO

Art Directors Club Romania (ADC*RO) a fost infiintat in 2008 si reprezinta o asociatie non-profit, al carei obiectiv este acela de a promova si de a recunoaste excelenta in creativitate. Art Directors Club Romania... vezi detalii »

Sectiune

DictionarRelated