GAV/Scholz&Friends lanseaza prima campanie TV pentru Raiffeisen Leasing

Agentia GAV/Scholz&Friends Bucuresti a conceput pentru Raiffeisen Leasing prima campanie de comunicare TV, odata cu implinirea a cinci ani de la intrarea companiei austriece pe piata din Romania.

Lansarea comunicarii Raifeisen Leasing si in mediul TV puncteaza stadiul de maturitate la care a ajuns compania, dupa cinci ani de experienta in Romania. Ca si celelalte campanii pentru acest client, comunicarea nou lansata se afla "sub umbrela" conceptului de "Leasing Placut". Insa, ultima campanie incearca sa ofere o dimensiune mai ampla acestui concept corporate, prin insusi faptul ca s-au implinit cinci ani de cand Raiffeisen Leasing a inlocuit rigurozitatea domeniului financiar cu experienta unui leasing placut.

Aboneaza-te pentru a avea acces la acest articol
Aboneaza-te la newsletterul IQads cu cele mai importante articole despre comunicare, marketing si alte domenii creative:
Info

GAV

GAV este Agenția de publicitate independentă românească (membră a Grupului de agenții independente Interpartners), fondată și condusă de Lucian Georgescu, primul director de creație român și unul dintre... vezi detalii »

SectiuneRelated