SONDAJ - Care sunt cei mai de succes bărbați din România în 2023?

SONDAJ - Care sunt cei mai de succes bărbați din România în 2023?

Pentru că în  fiecare an, pe data de 19 noiembrie, sărbătorim Ziua Internațională a Bărbatului, Zile și Nopți și NIVEA MEN lansează campania BĂRBAȚI DE SUCCES, ediția 2023.

Intră pe barbatidesucces.ro și votează modelele masculine care te inspiră și poți câștiga o excursie exotică pentru 2 persoane sau kituri cu produse NIVEA MEN.

Campania de votare se derulează în perioada 15 septembrie – 15 octombrie 2023.

Rezultatele votului vor fi făcute publice pe site-ul barbatidesucces.ro și în revista Zile și Nopți, în luna noiembrie.

Tragerea la sorți a câștigătorilor campaniei va avea loc de Ziua Internațională a Bărbatului, pe 19 noiembrie 2023, ora 12.00, prin tragerilasorti.ro.

Obiectivele sărbătoririi Zilei Internaționale a Bărbatului includ concentrarea asupra sănătății bărbaților și băieților, îmbunătățirea relațiilor dintre sexe, promovarea egalității între sexe și prezentarea de modele masculine de urmat.

Pe data de 2 februarie 2016, Parlamentul României a votat sărbătorirea Zilei Bărbatului în România, ca sărbătoare oficială a statului român (legea nr. 22/2016 pentru declararea zilei de 8 martie - Ziua Femeii și zilei de 19 noiembrie - Ziua Bărbatului).

 

Ce înseamnă un BĂRBAT DE SUCCES?

Succesul n-ar trebui să fie un obiectiv, ci mai degrabă o călătorie continuă în direcția dezvoltării personale. Doar așa te vei asigura că întreaga viață îți va fi presărată cu realizări remarcabile și că nu te vei bloca în reușite de moment. În general, bărbații care se îmbarcă în această călătorie vor trebui să aibă în vedere să respecte o combinație inteligentă între abilitățile pe care le dețin (sau pe care și le educă), disciplină și dedicare. Și mult echilibru, pentru că, din păcate este o regulă absolută că extremele și abuzurile distrug viețile (iar statisticile arată că bărbații sunt mai predispuși să piardă acest echilibru).

 

7 acțiuni care contribuie la succesul bărbaților

Mai jos am detaliat câteva acțiuni concrete care pot ghida orice bărbat în această călătorie continuă spre succes. De la îngrijirea sănătății mintale și fizice, până la gestionarea timpului liber cu înțelepciune și adoptarea unor hobby-uri constructive, fiecare pas contribuie la conturarea succesului în viața unui bărbat, indiferent de ce domeniu vorbim.

1. Minte sănătoasă în corp sănătos:

„Mens sana in corpore sano” este expresia din latină care-i aparține poetului Juvenal, născut în secolul I, dar care este astăzi extrem de actuală. O minte ageră și un corp bine întreținut reprezintă fundamentele succesului, căci ce ar reprezenta succesul dacă ți-ar lipsi fix aceste două lucruri. Alimentația echilibrată, somnul regulat și exercițiile fizice devin pilonii pe care se sprijină abilitățile de concentrare, creativitate și reziliență. În această dualitate, bărbații vor găsi resursele necesare pentru a se impune în orice sferă a vieții.

2. Timp liber pe care să ți-l dedici ție:

De multe ori, în goana după realizări, uităm de timpul personal, îl neglijăm sau subestimăm. Alocarea unor momente de relaxare și recreere reprezintă o investiție în echilibrul emoțional și liniștea interioară. Fie că este vorba despre o plimbare în natură, despre o oră de lectură sau un antrenament de kickbox, aceste intervale de timp pe care ți le dedici în exclusivitate reprezintă surse inepuizabile de inspirație și acea reîncărcare a bateriilor de care avem atât de multă nevoie.

3. E cool să faci sport:

Mulți privesc sportul ca pură activitate fizică, ceea ce este greșit, pentru că sportul este și o resursă inepuizabilă de disciplină, determinare, dedicare și colaborare.  Prin implicarea într-un sport, bărbații își dezvoltă și antrenează capacități esențiale precum concentrarea, rezistența la efort și capacitatea de a gestiona presiunea. Mai mult decât atât, această practică aduce beneficii semnificative asupra sănătății fizice și a stării de spirit. Dar ne-ar trebui sute de pagini pentru a vorbi despre beneficiile pe care le aduce sportul psihicului uman.

4. Cititul reduce stresul:

Lectura este un exercițiu pentru minte. Cu fiecare pagină citită, oamenii devin călăuziți către lumi noi și idei inedite. Cititul te învață să construiești cu mintea, să-ți dezvolți creativitatea, vederea în spațiu, în profunzimea și complexitatea lucrurilor - elemente esențiale pentru succesul în orice domeniu. În plus, lectura contribuie și la relaxarea minții și la diminuarea stresului acumulat în cotidian.

5. E timpul pentru yoga:

Întocmai ca sportul, yoga nu este doar o practică fizică, ci și o cale către echilibrul interior și concentrarea asupra prezentului. Un pretext pentru meditație, pentru a-ți curăța mintea de tot zgomotul pe care-l acumulezi în timpul zilei. Prin respirație controlată și poziții specifice, bărbații învață să-și gestioneze stresul, să-și îmbunătățească flexibilitatea și să-și fortifice sistemul imunitar. Aceste beneficii se traduc, în final, în abilități sporite pentru a face față provocărilor cotidiene.

6. Salvează planeta:

Responsabilitatea față de mediu, față de tot ce te înconjoară, este un semn de maturitate și angajament social. Implicarea în acțiuni ecologice și adoptarea unui stil de viață sustenabil nu doar protejează mediul înconjurător, ci construiește o imagine de bărbat responsabil și preocupat de viitorul comun, inteligent și care înțelege în mod real amenințările grave cu care se confruntă în prezent omenirea. Ce poate reflecta mai bine masculinitatea decât grija și protejarea „regatului tău”, care este, de fapt, lumea în care trăiești. 

7. Ai grijă de imaginea ta

Aspectul exterior este o carte de vizită pentru orice persoană, asta chiar dacă ni se spune de atât de multe ori că o carte nu se judecă după copertă. Alegerea unui stil vestimentar adecvat contextului, dar și personalității tale, și îngrijirea garderobei reflectă atenția la detalii și respectul față de propria imagine. În plus, o garderobă actualizată aduce un plus de încredere și determinare care sigur vor contribui la atingerea obiectivelor.

Așadar, alegerea să adopți aceste acțiuni poate reprezenta nu doar o evoluție personală, ci și un pas către succesul mult dorit. O minte sănătoasă, activități constructive și o atitudine responsabilă pot fi cheia unor realizări excepționale.

BĂRBAȚI DE SUCCES  este o campanie Zile și Nopți, susținută de NIVEA MEN și recomandată de ROCK FM.

 

Premiile campaniei BĂRBAȚI DE SUCCES 2023

În cadrul campaniei se vor acorda următoarele premii:

- 1 x EXCURSIE într-o destinație EXOTICĂ, pentru 2 persoane, în  valoare de maximum 17.000 lei impozabili (15.370 lei – valoarea netă a premiului)*
- 50 X KIT produse NIVEA MEN (fiecare kit are o valoare de 108,17 lei, TVA inclus).

Valoarea totală brută a premiilor este de 22.408,55 lei (TVA inclus).

*câștigătorul excursiei își va alege destinația alături de agenția de turism agreată de organizatorul campaniei, într-una din destinațiile propuse de organizator.

BĂRBAȚI DE SUCCES 2023 este un studiu online realizat de agenția de studii de piață BrandBerry, pentru Zile şi Nopţi.

Aboneaza-te la newsletterul IQads cu cele mai importante articole despre comunicare, marketing si alte domenii creative:
Info


Subiecte

Sectiune

Dictionar



Branded


Related