Care sunt cei mai de succes bărbați din România?

Care sunt cei mai de succes bărbați din România?

Pentru că în data de 19 noiembrie sărbătorim Ziua Internațională a Bărbatului, Rock FM, Zile și Nopți și NIVEA MEN lansează campania Top Bărbați de Succes!

Cum arată un bărbat de succes în 2021? Conduce un bolid, conduce un start-up de milioane sau face toate acestea în timp ce își conduce zilnic copiii la școală?

Lista e deschisă pe pagina barbatidesucces.ro.

Votează “cei mai bărbați” bărbați din România și poți câștiga unul din cele peste 50 de premii de top: un ceas Garmin, o bicicletă Pegas sau 50 kituri de produse NIVEA MEN. Fiecare din cele 50 de premii oferite de NIVEA MEN conține Gel de duș, Deodorant, Gel pentru ras, After-shave, Cremă pentru uz general, Cană metalică NIVEA MEN.

Perioada de votare este 1 – 20 octombrie 2021 iar rezultatele votului vor fi făcute publice pe site-ul barbatidesucces.ro și în revista Zile și Nopți, ediția de noiembrie.

Întrebările sondajului sunt deschise, fiecare participant la vot având libertatea de a alege 3 bărbați de succes din România din orice domeniu de activitate. Validarea rezultatelor este realizată de firma de studii de piață Brandberry.

Bărbați de Succes este o campanie Rock FM și Zile și Nopți, de Ziua Internațională a Bărbatului, îngrijită de NIVEA MEN.

Aboneaza-te la newsletterul IQads cu cele mai importante articole despre comunicare, marketing si alte domenii creative:
Info


Subiecte

Sectiune

DictionarBranded


Related