Premieră în e-commerce-ul românesc: Spring Farma a avut cel mai MARE eveniment de LIVE Shopping din țară

Premieră în e-commerce-ul românesc: Spring Farma a avut cel mai MARE eveniment de LIVE Shopping din țară
  • Peste 170.000 de oameni simultan pe toate platformele în decurs a 60 de minute
  • Cristina Ich, Marilu Dobrescu, Emily Burghelea și Irina Manea, pentru prima dată în același cadru offline la Farmacia Spring din Lacul TEI 31-33 

Spring Farma surprinde din nou de BLACK FRIDAY și setează noi standarde în e-commerce-ul românesc. A organizat cel mai mare eveniment de LIVE SHOPPING cu 4 dintre cei mai cunoscuți influenceri din zona de beauty și lifestyle: Irina Manea, Cristina Ich, Marilu Dobrescu și Emily Burghelea, însumând comunități de + 3 milioane de urmăritori pe Instagram.

Simultan, pe toate platformele online și de social media, în decurs de 60 de minute, peste 170.000 de oameni au interacționat cu promoțiile și ofertele aflate în campanie.

Evenimentul a fost realizat de Spring Farma în parteneriat cu agenția WiseBrand.

,,Ne-am bucurat alături de Spring Farma la aflarea cifrelor de on-stream, am reușit să avem cel mai mare eveniment de Live Shopping din țară. A fost multă pasiune aseară în platou, un mix corect de influenceri și o echipă hotărâtă să facă evenimentul un succes.’’, a declarat la finalul sesiunii Luana Borbely, Managing Partner Wise Brand.

Evenimentul de LIVE SHOPPING a dat startul celui mai spectaculos BLACK FRIDAY din istoria Spring Farma. Concret, în perioada 09.11.2023 – 19.11.2023 – cei care vor accesa site-ul springfarma.com vor avea parte de cadouri speciale la fiecare comandă, oferte și pachete promoționale cu transport cadou și reduceri de până la 70% la cele mai căutate produse din următoarele categorii: dermatocosmetice și tratamente pentru toate tipurile de ten și păr, suplimente și vitamine de sezon, produse medicale și tehnico-medicale.

Vorbim practic de oferte speciale pentru toate categoriile de vârstă, pentru toată familia. Produse care fac parte din rutina noastră și pe care le folosim mereu de la branduri precum: Rilastil, Benesio, Naturalis, Vichy, SunWave, Cerave sau Apivita, plus alte mii de branduri din cele mai căutate categorii.

Reacțiile comunităților la eveniment ne-au depășit complet așteptările! Ne așteptam ca acest Live Shopping să fie un succes, deoarece au fost alături de Spring Farma patru dintre cei mai îndrăgiți influenceri din România. Însă reacțiile tuturor urmăritorilor, energia influencerilor și zecile de mii de interacțiuni dintre aceștia au făcut ca acest eveniment să depășească estimările inițiale și să atingă un număr record de oameni simultan în timpul Live-ului. Mulțumim agenției Wise Brand pentru toată organizarea și desfășurarea acestui eveniment”, a declarat reprezentantul Spring Farma, Ioana Badea.

Site-ul springfarma.com a fost lansat în 2016 și a schimbat paradigme în zona de e-commerce. Spring a reușit să redefinească conceptul de Preț Mic în zona magazinelor online cu profil farmaceutic. Datorită succesului din online și pentru a fi și mai aproape de clienți, în ultimii ani au fost deschise și farmacii fizice în București în zone precum: Dristor, Baba Novac, Lujerului, Ghencea, Tei, Șoseaua Alexandriei și Drumul Taberei.

Site-ul are o creștere organică constantă datorită unei game variate de produse precum: vitamine, suplimente, dermatocosmetice și produse pentru copii, atent selecționate  de la cele mai cunoscute companii de profil.

Spring Farma a câștigat în 2022 două premii importante care dovedesc profesionalismul și dedicarea oamenilor din spatele brandului pentru pacienți: Premiul "Susținerea Familiilor cu copii" și premiul "Good Life Pharmacy", ambele oferite de publicația Forbes în cadrul evenimentului Forbes Good Life Awards.

Aboneaza-te la newsletterul IQads cu cele mai importante articole despre comunicare, marketing si alte domenii creative:
Info


Campanii

Sectiune



Branded


Related