Cele mai bune campanii de in-game advertising, premiate la Gaming Video Awards 2023 de THINKDIGITAL

Cele mai bune campanii de in-game advertising, premiate la Gaming Video Awards 2023 de THINKDIGITAL

Într-o piață locală care înregistrează nu mai puțin de 8 milioane de jucători activi, THINKDIGITAL continuă să promoveze advertisingul în jocuri (in-game advertising).

Compania operează, de altfel, prima și singura rețea de digital media din România care oferă acest nou canal de expunere cliențiilor și agențiilor de media.

O nouă categorie, Cea mai bună campanie in-game advertising, a fost inclusă, în premieră, ca o secțiune separată susținută de THINKDIGITAL în competiția Gaming Video Awards.

Evenimentul, organizat de Dăescu-Borțun-Olteanu cu sprijinul VODAFONE și GEORGE - BCR, s-a derulat pe parcursul mai multor săptămâni, gala finală având loc pe 22 noiembrie.

 

Cine sunt câștigătorii categoriei Best In-Game Advertising?

Marii câștigători ai secțiunii au fost Kaufland, cu campania Grand Job Experience, realizată de V8 Interactive și Nexus Gaming. 

 

Premiul de excelență a revenit campaniei “Fraudy Tales” - realizată în Minecraft de Jam Session Agency pentru ING Bank:

În finală a fost votată si campania Magnum Celestial Challenge, realizată de Nexus Gaming pentru Unilever.

 

▶️ Momentul decernării de către Dragos Stanca, partener THINKDIGITAL, a premiilor la categoria best in-game advertising campaign  

 

Primele campanii in-game advertising din România

  • Dar cum arată astfel de campanii?

Iată mai jos două exemple: Fanta (agenție media: Essence Mediacom) și KFC (agenție media: McCann)

“După cum se poate observa cu ușurință, campaniile de in-game advertising se pot derula și implementa foarte ușor declinând concepte din online display sau digital OOH. Experiența este foarte asemănătoare cu digital out of home, însă într-un format ce precede publicitatea în medii digitale de tip metavers”, explică Iuliana Penciu, director de strategie media al rețelei THINKDIGITAL.

Compania a anunțat recent că va oferi spații de advertising nativ și non-intruziv în nu mai puțin de 225 de jocuri noi.

Astfel, portofoliul total a crescut la peste 400 de titluri, cu un reach potențial suplimentar de 2,7 milioane de jucători activi în România. 

 

Care sunt rezultatele unor campanii derulate prin acest nou canal?

Aboneaza-te la newsletterul IQads cu cele mai importante articole despre comunicare, marketing si alte domenii creative:
Info


ThinkDigital

ThinkDigital este un digital media powerhouse cu sediul central la Bucuresti si reprezentanti in mai multe tari din regiune, care opereaza 3 linii principale de business: 1. Sales House/Adnetwork: Monetizeaza in... vezi detalii »

Sectiune



Branded


Related