O felicitare pierdută pentru o zi obișnuită

O felicitare pierdută pentru o zi obișnuită

La mulți ani de 10 ianuarie! Nu, nu ați ratat nicio sărbătoare apărută de nicăieri, dar avem o felicitare întârziată pentru voi!

Hai să începem cu scuza asta: noi chiar ne-am ținut departe de ecrane de Sărbători. Așa că am primit cu întârziere felicitarea de la Heist Industries. Chiar și acum, însă, merită dată mai departe, pentru alții ca noi, care nu au dat încă rewind la tot internetul. Plus că merge cu siguranță de trimis și de Sf. Valentin și de Mărțișor, 1 mai sau, fără motiv, într-o zi obișnuită, cum ar fi miercuri, 10 ianuarie. 

Shortul ăsta este o bucată de viață frumoasă și enervantă, care se întâmplă pe repeat în toate casele noii burghezii. Cu toate micile frustrări ale ședințelor inutile de pe Zoom, ale limbajului corporatist de lemn, cu manierisme domestice și roboții care ne scot din minți, negocieri cu copii care stau pe consolă și curieri rătăciți la colțul străzii. 

"Am plecat de la acest insight extrem de puternic, clash-ul dintre tehnologie și viața de zi cu zi. Ni s-a părut o tensiune simpatică pentru perioada de Sărbători, mai ales venind din partea unei agenții cu mult focus în digital. Și așa a ieșit scurtmetrajul ăsta, felicitarea noastră de Crăciun. Am avut mare noroc cu o echipă extraordinară fără de care ideea nu putea prinde formă: echipa Film Factor, care ne-a ajutat pe partea de producție, Paul Tatcu – DOP, Maria Popistașu și Rolando Matsongas, actorii principali, cărora le mulțumim și pe această cale", povestește Radu Pilat, Managing Partner Heist Industries.

Avem o singură rugăminte: să vă uitați până la capăt. 

Aboneaza-te la newsletterul IQads cu cele mai importante articole despre comunicare, marketing si alte domenii creative:
Info


Heist Industries

Fondata in 2012, Heist Industries este singura agentie specializata in community marketing, un nou model de comunicare, bazat pe continut, povesti reale, personalitati si relevanta, folosind cele mai noi canale si... vezi detalii »

Branduri

Subiecte

Sectiune

Dictionar



Branded


Related