Heist Industries și Asirom au lansat Familia România

Heist Industries și Asirom au lansat Familia România

De Ziua Mondială a Donatorului de Sânge, Heist Industries, cu susținerea Asirom, a lansat Familia România, prima platformă care conectează posibili donatori de sânge, ce pot fi acolo unul pentru celălalt în caz de nevoie.

Familia România este un proiect de responsabilitate socială, o platformă unde oricine îndeplinește condițiile din punct de vedere medical poate deveni donator virtual și va dona efectiv doar la nevoie.

Pașii sunt simpli: intri pe familiaromania.ro, te înregistrezi completând, printre altele,  grupa de sânge și RH-ul și ești conectat cu un alt membru compatibil. Apoi,  vă puteți cunoaște prin intermediul chat-ului și doar în cazul în care unul dintre voi are nevoie de sânge, celălalt poate dona. Iar dacă unul dintre voi nu poate dona în momentul primirii alertei, o întreagă comunitate este gata să vină în ajutor.

 

„Un lucru e clar: sistemul actual de donare nu funcționează. Oricât awareness a fost făcut, oricâte campanii - unele extrem de valoroase - trendul nu se schimbă. Am încercat atunci altceva - un hack de sistem. O metodă alternativă prin care donezi fără să donezi. Ceva simplu, eficient și extrem de digitalizat. O inițiativă care sperăm noi să acționeze pe două planuri: să atragă atenția asupra nevoii de reset a sistemului de donat sânge precum și o soluție imediată și viabilă la lipsa resurselor sanguine”, spune Radu Pilat (Managing Partner Heist industries).

 

„Familia România este rezultatul unui amplu proces de digitalizare prin care a trecut Asirom. Ne-am dorit să ducem know-how-ul dobândit în toată această perioadă și în zona de responsabilitate socială: să dăm ceva înapoi comunității și să ajutăm oamenii să folosească tehnologia în avantajul lor. Susținem proiectul Familia România și avem încredere că poate fi acel liant care să ne apropie și care poate pune bazele unei comunități unite, ca o  mare familie”, a declarat Cristian Ionescu (Președinte al Directoratului Asirom VIG).

 

Asirom VIG este una dintre cele mai importante companii de asigurări de pe piață, cu experiență de peste 29 de ani în România. Compania are o rețea națională de 140 de agenții, peste 1.300 de agenți activi și numerosi parteneri externi. Asirom face parte din Vienna Insurance Group (VIG), companie cu peste 200 de ani de experiență în domeniul financiar și lider pe piața asigurărilor, atât în Austria, cât și în Europa Centrală și de Est.

 

Echipa Heist Industries: Radu Pilat – Creative Director, Denisa Căldăraru – Account Director, Elena-Valentina Filip – PR Director, Claudiu Trușcă – Head of Social Media, Adrian Anghel – Social Media Manager, Ana Rinderu – Group Creative Director, Tiberiu Ivan – Copywriter, Mircea Gheorghe – Art Director, Roxana Jitaru – Art Director, Ion Ludoșanu – Senior Art Director, Alin Enulescu – Content Creation Director.

Echipa Asirom: Cristian Ionescu - Președinte al Directoratului Asirom VIG, Andreea Iosef - Market Management & Comunicare.

Aboneaza-te la newsletterul IQads cu cele mai importante articole despre comunicare, marketing si alte domenii creative:
Info


Heist Industries

Fondata in 2012, Heist Industries este singura agentie specializata in community marketing, un nou model de comunicare, bazat pe continut, povesti reale, personalitati si relevanta, folosind cele mai noi canale si... vezi detalii »

Companii

Sectiune



Branded


Related