[Ad List] Crăciunul e aici. Să nu ne fie frică să omorâm tradiții. Sau să le păstrăm

[Ad List] Crăciunul e aici. Să nu ne fie frică să omorâm tradiții. Sau să le păstrăm

Tralalalalalala lalalala lala la la. Hai că știți la ce ne referim, sigur cântă și la voi în cap de vreo săptămână. Nu are rost să ne mai ascundem. Colindele sunt aici, Moș Crăciunii au invadat reclamele, magazinele sunt pline de beteală. Mai sunt 40 de zile până la Crăciun! 

Da, Crăciunul înseamnă alergătură prin magazine, da, e sărbătoarea brandurilor și a consumerismului, da, e mult sclipici și bucurie forțată, dar tot are gust bun! Evident, ceea ce urmează nu este pentru grinci. Deși... unele branduri au lăsat loc și pentru cei care nu mai suportă colindele și festivismul deșănțat și au făcut și pentru ei reclame care să le încălzească sufletele mici și negre. 

Câteva spoturi au mers anul acesta pe ideea de tradiții noi. Societatea se schimbă, oamenii au nevoie de ritualuri noi de Crăciun. Unii ar prefera chiar să fugă de tot ceea ce înseamnă Sărbători de iarnă. Și asta e ok. Atâta timp cât iese o reclamă de Crăciun despre asta.

Cu pufoșenii, animații drăgălașe, copii frumoși, ironii îngăduitoare și emoție de toate felurile, brandurile s-au gătit de Sărbătoare. Iată cum: 

 

John Lewis, Saatchi & Saatchi

 

Ikea, Rethink

 

Amazon, DLMDD

 

DoorDash, Zulu Alpha Kilo

 

KFC, Mother

 

McDonald's, Leo Burnett UK

 

JD Sports, Uncommon

 

Walkers, Sips and Bites

 

Peta, House 337

 

Muji, Jenny Wright

 

Coca-Cola, WPP

 

Lidl, The Romans

 

Telstra, The Monkeys

 

Asda, Havas Uk

 

M&S, Mother

 

Shelter, Don't Panic London

Aboneaza-te la newsletterul IQads cu cele mai importante articole despre comunicare, marketing si alte domenii creative:
Info


Leo Burnett

Leo Burnett Romania este unul dintre cele mai prestigioase nume din industria de marketing si comunicare din Romania. In mod constant o agentie de top, Leo Burnett a reusit de-a lungul timpului sa creeze lideri... vezi detalii »

Dosare editoriale

Sectiune

Dictionar



Branded


Related