Paul Cioran: Să avem încredere în oameni că vor să vadă și altceva decît credem noi că vor să vadă

Paul Cioran: Să avem încredere în oameni că vor să vadă și altceva decît credem noi că vor să vadă
Paul Cioran | Credit foto: Alin Boeru

Paul Cioran se gândea la film încă din liceu. Dar viața l-a dus în alte direcții, a studiat jurnalismul, a lucrat în publicitate, și apoi, în 2011 s-a întors pe drumul pe care și-l dorea, când a câștigat premiul HBO pentru Cel mai bun scenariu de lung metraj. Atunci a început ucenicia în noul domeniu: asistent de producție, asistent de regie, în paralel cu planurile pentru propriile lui scenarii și filme. 

Paul lucrează acum la "Alta, poate. Dar nu asta.”, lungmetrajul lui de debut. Scenariul a câștigat în 2020 Premiul Transilvania Pitch Stop CoCo la TIFF, iar în 2023 a câștigat finanțare de la CNC la a treia încercare. Proiectul e produs de Claudiu Mitcu, iar echipa e în căutare de finanțare, pentru a ajunge la bugetul necesar de producție. Lungmetrajul mai are nevoie de 500.000 de euro pentru a fi realizat.

Aboneaza-te pentru a avea acces la acest articol
Aboneaza-te la newsletterul IQads cu cele mai importante articole despre comunicare, marketing si alte domenii creative:
Info


Propaganda

Vrem. Vrem mai mult. Vrem mereu mai mult, mereu mai inteligent, mereu mai nefacut, mereu mai special, mereu mai simplu si mai firesc. Vrem cu o incapatanare si o insistenta sacaitoare sa facem lucrurile cu cap si... vezi detalii »

Sectiune



Branded


Related