Match with Your Awaiting Career

Match with Your Awaiting Career

În căutarea unui start în lumea Comunicării? PR&Ad Fair se întoarce în 2024 cu o nouă ediție plină de oportunități incitante pentru studenții pasionați de domeniul PR-ului, Advertisingului, HR-ului și Marketingului.

PR&Ad Fair revine cu cea de-a 15-a ediție ce va avea loc pe data de 15 mai la Nod Makerspace, ora 10:00, unde participanții vor fi introduși într-o experiență unică de Speed Dating pentru carieră. De data aceasta, evenimentul adoptă un concept inovator de „Match with your awaiting career”, aducând participanților șansa de a face cunoștință directă cu the key players din industrie și de a-și găsi jobul visurilor.

Aceștia vor avea ocazia să interacționeze direct cu 8 dintre cele mai de succes agenții din România, descoperind ofertele acestora de joburi entry-level în domeniul Comunicării. Atfel, participanții vor putea interacționa cu: Pastel, Chapter 4, McCann Worldgroup, Maker Studio, Bad Habits Agency, Publicis Groupe, GRF+, FieldStar.

Conform ultimelor cifre publicate de INS, rata şomajului în rândul tinerilor se menține la un nivel ridicat. În plus, nu de puține ori, joburile deschise nu sunt chiar entry-level, ci tot specifică un minim de 1-2 ani pe care studenții aflați complet la început nu îl pot îndeplini. Misiunea PRIME România este să creeze o punte de legătură între aceștia și piața muncii, iar anul acesta am vrut să ne asigurăm de acest lucru, invitând agenții care sunt în căutare activă de studenți potriviți care să facă primii pași în viitoarea lor carieră.

Prin intermediul sesiunilor interactive, participanții vor avea posibilitatea de a face schimb rapid de informații, de a-și prezenta abilitățile și de a afla mai multe despre oportunitățile oferite de fiecare agenție. Această abordare dinamică și interactivă permite participanților să exploreze mai multe opțiuni de carieră într-un timp scurt, să facă conexiuni cu profesioniștii din industrie și să obțină insighturi prețioase pentru începutul carierei lor în domeniul Comunicării.

În plus, evenimentul va include și o conferință captivantă susținută de doi experți în domeniu, Monica Munteanu și Eugen Vrabie, care vor împărtăși insighturi valoroase și vor răspunde la întrebările participanților despre călătoria lor către succes în Comunicare.

Monica Munteanu este un specialist în Relații Publice cu o vastă experiență în gestionarea și implementarea strategiilor de Comunicare. Ca Talent Manager, abilitățile sale sunt remarcabile, iar expertiza sa este recunoscută în industrie.

Eugen Vrabie este show host la București FM, cu o experiență bogată și o prezență carismatică în lumea media din București, fiind cunoscut pentru implicarea sa în diverse evenimente organizate de postul de radio. Cu o voce captivantă și o abilitate remarcabilă de a interacționa cu audiența, Eugen aduce un plus de energie și entuziasm oricărui proiect la care participă.

PR&Ad Fair promite să ofere o experiență inedită și captivantă pentru studenții și absolvenții pasionați de domeniul Comunicării. Acest eveniment aduce o nouă dimensiune în lumea recrutării și a networkingului, pregătindu-i pe participanți pentru startul în cariera lor.

PR&Ad Fair nu ar fi fost posibil fără ajutorul tuturor partenerilor și sponsorilor.

Sponsori: Caii de la Letea, Pepsi, Aqua Carpatica, Cartofiserie, Decor Difan, My Print Shop, Tony Art, Lays, Web 2 Print, Stancu Daniel Ionuț Photo Booth, Office Galaxy, Printbu, The Good Mood Candles, Embroidery Design, Caricatura ta, Atelier Sweet Fix, MyStiki
Parteneri media: IQads, SocialPedia, Webstock, PR Summit România, PRWave, BUZZStore, Dă Space.

Aboneaza-te la newsletterul IQads cu cele mai importante articole despre comunicare, marketing si alte domenii creative:
Info


Fieldstar

Agenție independentă de BTL, FIELDSTAR conectează brandurile cu oamenii și oferă experiențe inedite pentru consumatori. De 21 de ani încoace, credem în puterea colaborării și a ideilor îndrăznețe,... vezi detalii »

BUZZStore

Cea mai puternica forta de vanzari: recomandarea unui prieten! Undeva printre toate postarile sponsorizate, ad-urile si reel-urile cu pisici, magia se intampla: consumatorii isi impartasesc in mod natural... vezi detalii »

Maker Studio

Maker Studio este un hub de creatori ce produce continut video snackable co-creat alaturi de un colectiv de tineri Makeri, pentru tinerii consumatori. Este un nou mod de a crea content relevant si engaging pentru... vezi detalii »

Pastel

pastel este o agentie de comunicare romaneasca cu o abordare strategica si creativa, cu o activitate de 18 ani pe piata din Romania, peste 5.000 de campanii si proiecte dezvoltate, si un portofoliu de clienti... vezi detalii »

Festivaluri

Pozitii

Subiecte

SectiuneBranded


Related