Starcom Media si Kraft Romania au castigat faza regionala a Global Media Awards 2006

Kraft Foods Romania si agentia Starcom Media au castigat concursul Global Media Awards pentru regiunea EEMA (Eastern Europe si Middle Asia) cu campania derulata pentru brandul Milka, inrolandu-se, astfel, la competitia pentru faza mondiala organizata de Kraft Foods World Wide.

Campania, desfasurata pe parcursul anului 2006, a avut ca obiectiv conturarea brandului Milka printr-o accentuata diferentiere, sustinuta nu doar printr-un mesaj de campanie original, ci si prin abordarea unor canale media neconventionale. Mai mult decat atat, executiile campaniei au urmarit sa acopere toate cele trei dimensiuni ale relatiei brand - consumator, si anume notorietate, devotament si implicare, intr-o maniera atractiva si inovativa.

Aboneaza-te pentru a avea acces la acest articol
Aboneaza-te la newsletterul IQads cu cele mai importante articole despre comunicare, marketing si alte domenii creative:
Info


Starcom MediaVest

Agentia Starcom MediaVest Group este parte din cea mai mare retea de media din lume, SMG Worldwide, si din grupul de comunicare Leo Burnett. Infiintata in 2000, Starcom este prima agentie de media din Romania... vezi detalii »

Leo Burnett

Leo Burnett Romania este unul dintre cele mai prestigioase nume din industria de marketing si comunicare din Romania. In mod constant o agentie de top, Leo Burnett a reusit de-a lungul timpului sa creeze lideri... vezi detalii »

Branduri

SectiuneBranded


Related