“Publicitatea poate sa fie o arta daca stii s-o faci profesional”

Interviu cu Laura Georgescu-Baron, A/V Production Director, Leo Burnett

Advertising-ul nu e tot numai idei, Converse si salarii de plecat in Dubai. De cate ori ramai dintr-un spot cu o replica buna de zis la o iesire in oras, de cate ori fredonezi o piesa, la cateva minute sau ore dupa ce ai vazut un spot, poti fi sigur ca producatorul si-a facut bine treaba. Laura Georgescu-Baron este A/V Production Director la Leo Burnett, deci a votat pentru Ziua Barbatului, a aruncat un preot peste balcon, si, desi face filme de scurt si lung metraj, stie sa separe arta de publicitate. Restul…nu e Can-Can, ci, vorbe cu greutate, despre teme la zi in viata unei agentii: muzica, regie, actori, bugete si, carcotasilor!, greseli de productie.

Aboneaza-te pentru a avea acces la acest articol
Aboneaza-te la newsletterul IQads cu cele mai importante articole despre comunicare, marketing si alte domenii creative:
Info


Leo Burnett

Leo Burnett Romania este unul dintre cele mai prestigioase nume din industria de marketing si comunicare din Romania. In mod constant o agentie de top, Leo Burnett a reusit de-a lungul timpului sa creeze lideri... vezi detalii »

Sectiune



Branded


Related