Primul Summit European IAA in Romania valoreaza 1,5 milioane de euro

25 de speakeri cu inalte functii in agentii si companii internationale - printre care Erich Buxbaum, President IAA Europe, Tom Bernardin, Chairman&CEO Leo Burnett Worldwide sau Craig Davis, World Creative Director JWT - si aproximativ 1000 de membri din agentii romanesti si europene vor participa intre 26-28 septembrie la IAA European Summit, dupa estimarile IAA.

Prima manifestare de acest gen din Europa, a carei valoare neta este estimata in acest moment la 1,5 milioane de euro are loc la Bucuresti. Decizia a fost luata in urma intalnirii de la Budapesta a IAA.

Pe tema "Europe. Continuous Change", summit-ul, care se va desfasura la Palatul Parlamentului, va avea trei arii de interes pentru comunitatea de marketing si comunicare: Legislation and Self Regulation, Communication&Research si Corporate Social Responsability.

Aboneaza-te pentru a avea acces la acest articol
Aboneaza-te la newsletterul IQads cu cele mai importante articole despre comunicare, marketing si alte domenii creative:
Info


Leo Burnett

Leo Burnett Romania este unul dintre cele mai prestigioase nume din industria de marketing si comunicare din Romania. In mod constant o agentie de top, Leo Burnett a reusit de-a lungul timpului sa creeze lideri... vezi detalii »

Branduri

Sectiune



Branded


Related