Mark Walton renunta la creatie pentru regie de spoturi si filme

Mark Walton isi anunta demisia din functia de Chief Creative Officer la Scala JWT Bucuresti si JWT Praga, motivand decizia sa prin dorinta de a regiza spoturi TV si filme de scurt si lung metraj. Walton a contribuit in cele 15 luni de lucru la Scala JWT la obtinerea aurului in cadrul Epica Awards 2006, unul dintre cele mai importante festivaluri de creativitate din lume.

"Companiile de productie romanesti rivalizaza cu unele dintre cele mai bune companii de productie din America si Marea Britanie, avand oameni si echipe de prima mana. Am putut sa observ lucrul acesta indeaproape, regizand cateva proiecte aici pentru Evenimentul Zilei si Bancpost", spune Walton. Desi isi va petrece cea mai mare parte a timpului in Romania, Walton va regiza si pentru agentii din Praga, Sofia, Atena, Kiev si Moscova. Unul din primele lui proiecte este pentru Warner Brothers din Los Angeles.

Aboneaza-te pentru a avea acces la acest articol
Aboneaza-te la newsletterul IQads cu cele mai importante articole despre comunicare, marketing si alte domenii creative:
Info


FCB Bucharest

Cu o istorie si o experienta de peste 140 de ani in domeniul comunicarii, reteaua globala FCB include 150 de agentii in 90 de tari, avand peste 8.000 de angajati si este parte a Interpublic Group of Companies. In... vezi detalii »

Leo Burnett

Leo Burnett Romania este unul dintre cele mai prestigioase nume din industria de marketing si comunicare din Romania. In mod constant o agentie de top, Leo Burnett a reusit de-a lungul timpului sa creeze lideri... vezi detalii »

Sectiune



Branded


Related