Noi speakeri la Summit-ul IAA

Philip Thomas, CEO al Festivalul International de Publicitate Cannes Lions se alatura impresionantei liste de speakeri confirmati pana in acest moment ai Summit-ului European al IAA. Pana in prezent, organizatorii au reusit sa aduca sub umbrela IAA European Summit 2007 mari personalitati internationale, care au contribut activ de-a lungul timpului la evolutia domeniului marketingului si comunicarii.

International Advertising Association European Summit va avea loc in perioada 26-28 septembrie, in cadrul Palatul Parlamentului. Desfasurat sub tema "Europe. Continuous Change," summitul va acoperi urmatoarele arii de interes pentru comunitatea de marketing si comunicare: Legislation and Self Regulation, Communication Planning & Research si CSR. IAA Summit isi propune sa promoveze teme de discutii de interes pentru industria de marketing si comunicare din Europa si din Romania plecand de la "Cum se prefigureaza viitorul Europei; Noutati si cele mai bune practici din regiune, din Europa sau dintr-un anumit domeniu, etc.; Cum inspiri excelenta in comunicare; Unde ar trebui sa se faca planificarea comunicarii?".

Aboneaza-te pentru a avea acces la acest articol
Aboneaza-te la newsletterul IQads cu cele mai importante articole despre comunicare, marketing si alte domenii creative:
Info


Mindshare

Mindshare are a global, multi-award winning, media agency network of 9300 people across 86 countries united by the desire to create new media experiences. What we do Modern marketing requires more than just media... vezi detalii »

Leo Burnett

Leo Burnett Romania este unul dintre cele mai prestigioase nume din industria de marketing si comunicare din Romania. In mod constant o agentie de top, Leo Burnett a reusit de-a lungul timpului sa creeze lideri... vezi detalii »

Festivaluri

SectiuneBranded


Related