Diana Verde Nieto vine la IAA European Summit 2007

Fondator al companiei Clownfish - companie de consultanta dedicata evenimentelor de CSR, Diana Verde Nieto iti anunta participarea la Summitul IAA in calitate de moderator al panelului de Responsabilitate Sociala Corporatista.

Unul dintre specialistii in consultanta de marketing dedicata implementarii actiunilor responsabile din punct de vedere social si al mediului, Diana Verde Nieto, vine la Bucuresti pentru a modera panelul dedicate CSR-ului.

Diana Verde Nieto a fondat Clownfish in urma cu cinci ani cu viziunea de a crea un brand inovativ, o companie care sa ofere consultanta in marketing si care sa fie dedicata implementarii actiunilor responsabile din punct de vedere social si al mediului. "Combinatia intre intelegerea profunda a brandurilor, a consumatorului si a chestiunilor etice, sociale si de mediu ne permite sa ajutam organizatiile sa construiasca branduri care sa reziste in viitor", a declarat Diana Verde Nieto, fondator al Clownfish.

Aboneaza-te pentru a avea acces la acest articol
Aboneaza-te la newsletterul IQads cu cele mai importante articole despre comunicare, marketing si alte domenii creative:
Info


Mindshare

Mindshare are a global, multi-award winning, media agency network of 9300 people across 86 countries united by the desire to create new media experiences. What we do Modern marketing requires more than just media... vezi detalii »

Leo Burnett

Leo Burnett Romania este unul dintre cele mai prestigioase nume din industria de marketing si comunicare din Romania. In mod constant o agentie de top, Leo Burnett a reusit de-a lungul timpului sa creeze lideri... vezi detalii »

Campanii

Festivaluri

Sectiune



Branded


Related