Steve Garton va sustine un seminar la IAA European Summit 2007

Global Head of Media la Synovate, Steve Garton va vorbi in cadrul seminarului dedicat Communication Planning-ului despre provocarile si oportunitatile pe care le au companiile si brandurile in lumea user-generated content.

Steve Garton este inca un nume de prim rang pe care IAA Romania il aduce la primul summit al organizatiei. Global Head of Media la Synovate, Steve Garton va sustine pe data de 27 septembrie 2007, la Palatului Parlamentului o prezentare care isi propune sa evidentieze provocarile si oportunitatile pe care le au companiile si brandurile pe masura ce publicul lor tinta intra in contact cu mediile digitale.

Aboneaza-te pentru a avea acces la acest articol
Aboneaza-te la newsletterul IQads cu cele mai importante articole despre comunicare, marketing si alte domenii creative:
Info


MindShare Media

Mindshare are a global, multi-award winning, media agency network of 9300 people across 86 countries united by the desire to create new media experiences. What we do Modern marketing requires more than just media... vezi detalii »

Leo Burnett

Leo Burnett Romania este unul dintre cele mai prestigioase nume din industria de marketing si comunicare din Romania. In mod constant o agentie de top, Leo Burnett a reusit de-a lungul timpului sa creeze lideri... vezi detalii »

Campanii

Festivaluri

SectiuneBranded


Related