Festivalul de publicitate Eurobest 2007 si-a desemnat presedintii juriului

Festivalul de publicitate Eurobest 2007 si-a desemnat cei patru presedinti ai juriului care vor alege castigatorii la categoriile TV/Cinema, Print, Outdoor, Radio, Direct&Sales Promotion, Integrated Advertising, Interactive si Media, informeaza joi un comunicat transmis NewsIn.

Amir Kassaei, chief creative officer la DDB Group din Germania, va fi presedinte al juriului la categoriile TV/Cinema, Print, Outdoor si Radio. Amir Kassaei si-a inceput cariera la TBWA unde a ocupat functia de copywriter, dupa care a fost creative director si executive creative director la agentia Springer & Jacoby. Amir Kassaei este, din 2003, chief creative officer la DDB Group, una dintre cele mai bune zece agentii din lume, potrivit clasamentului Gunn Report. Pe parcursul carierei sale, Kassaei a realizat campanii pentru Mercedes-Benz, Coca-Cola, Allianz, Apple, Adidas si Volkswagen.

Aboneaza-te pentru a avea acces la acest articol
Aboneaza-te la newsletterul IQads cu cele mai importante articole despre comunicare, marketing si alte domenii creative:
Info


DDB Romania

DDB Romania este agentia de creatie membra The Group. The Group este lider al industriei de comunicare din Romania si include agentii specializate in servicii de creatie, media, digital, branding, relatii publice,... vezi detalii »

Starcom MediaVest

Agentia Starcom MediaVest Group este parte din cea mai mare retea de media din lume, SMG Worldwide, si din grupul de comunicare Leo Burnett. Infiintata in 2000, Starcom este prima agentie de media din Romania... vezi detalii »

Pozitii

Sectiune



Branded


Related