O noua recunoastere: Zenith Media cea mai mare agentie media din Romania

O noua recunoastere pentru Zenith Media in cel mai recent raport publicat de RECMA, Raportul de Vanzari pe Agentii, care ia in calcul valorea oferita de portofoliul de clienti ai agentiilor, dar si cifrele declarate de management. Zenith Media ocupa primul loc in acest raport, dovedindu-se a fi cea mai mare agentie media din Romania si obtinand punctajul maxim la capitolul stabilitate.

Zenith Media a fost recunoscuta in repetate randuri pe parcursul acestui an drept cea mai buna si mai mare agentie de media, recunoasteri care incununeaza 7 ani de munca, profesionalism si dedicatie pe piata de media din Romania, 7 ani de pasiune pentru job-ul de media si devotament fata de clientii agentiei.

Aboneaza-te pentru a avea acces la acest articol
Aboneaza-te la newsletterul IQads cu cele mai importante articole despre comunicare, marketing si alte domenii creative:
Info


Zenith

Zenith este The ROI Agency. Printr-o combinatie unica de date, tehnologie si specialisti in domeniu, facem fata chiar si celor mai complexe provocari si contribuim activ la cresterea business-urilor clientilor... vezi detalii »

Sectiune

Dictionar



Branded


Related