Grupul de comunicare WPP a achizitionat compania de design interactiv Schematic

Grupul de comunicare WPP, prezent in Romania, printre altele, prin agentiile OgilvyOne si Grey, a achizitionat agentia americana de dezvoltare, tehnologie si design interactiv Schematic, informeaza un comunicat al grupului.

WPP a anuntat ca va continua stategia de extindere a retelelor pe piete emergente si de imbunatatire a serviciilor din domeniul media digitale.

WPP este unul dintre cele mai mari grupuri de comunicare din lume si activeaza in 106 tari. Grupul detine, printre altele, compania de cercetare AGB Nielsen Media Research si agentiile de publicitate Mediaedge:cia, Ogilvy & Mather Worldwide si Grey Worldwide. WPP numara printre clienti companiile Orange, Vodafone si France Telecom. In Romania, grupul este prezent, printre altele, prin agentiile OgilvyOne, Grey si Young & Rubicam.

Aboneaza-te pentru a avea acces la acest articol
Aboneaza-te la newsletterul IQads cu cele mai importante articole despre comunicare, marketing si alte domenii creative:
Info


Geometry

Suntem o agentie full service, parte a grupului WPP, care functioneaza pe piata romaneasca din 1992. Prietenii mai vechi ne stiu dupa numele anterioare (Grey, respectiv G2). Din iunie 2013 a luat nastere un nou grup... vezi detalii »

Ogilvy Romania

Ogilvy România face parte din rețeaua internațională Ogilvy si oferă pietei din Romania următoarele arii de expertiză, la nivel integrat: strategie de brand, advertising, customer engagement, PR & Influence... vezi detalii »

Sectiune

DictionarRelated