Cupa Agentiilor la Fotbal

Astazi ia startul Cupa Agentiilor la Fotbal, un eveniment IQads, oferit de Bergenbier si sustinut de Gillette. 30 de echipe reprezentand agentii sau organizatii care activeaza in domeniul comunicarii se vor lupta sa cucereasca titlul de "Agentia Anului la Fotbal".

Cupa Agentiilor la Fotbal, aflata la prima editie, se disputa pe 14 si 15 septembrie in parcul Crangasi, in prima zi avand loc meciurile din grupe, iar in a doua zi saisprezecimile, optimile, sferturile, semifinalele, finala mica si finala mare.

Pe langa "Agentia Anului la Fotbal", Locul al II-lea si Locul al III-lea, oferite conform rezultatelor, echipele inscrise in competitie vor primi distinctii precum "Echipa ideala" si "Cea mai tare galerie", iar jucatorii se vor lupta si pentru titluri precum "Cel mai frumos Gol", "Cel mai EFFIE jucator", "Cel mai fairplay jucator" si "Cel mai sexy jucator".

Partenerii media ai competitiei sunt Academia Catavencu, 24FUN, Money Express, Business Standard, HotNews si Radio Guerrilla.

Aboneaza-te la newsletterul IQads cu cele mai importante articole despre comunicare, marketing si alte domenii creative:
Info


Festivaluri

Sectiune

Dictionar



Branded


Related