Webstyler ia primul shortlist pentru Romania la Golden Drum Interactive

Webstyler este prima agentie din Romania shortlistata la Golden Drum Interactive, fiind nominalizata pentru lucrarea ring tone-ul "Alo… 322? Vreau presedintele inapoi!"

"Ma bucur ca prin acest shortlist Romania sparge gheata in zona interactive la unul dintre cele mai importante festivaluri de advertising, cum este Golden Drum. Sunt, de asemenea, incantat ca juriul a apreciat o solutie inovativa, aceasta lucrare fiind practic publicitate generata de consumator, ce a avut un puternic efect viral - au fost descarcate peste 10.000 de ring tone-uri. Avand in vedere interesul din ce in ce mai mare in zona web al marketerilor, sunt convins ca asta e doar inceputul", a declarat Bogdan Nitu, Director General Webstyler.

Aboneaza-te pentru a avea acces la acest articol
Aboneaza-te la newsletterul IQads cu cele mai importante articole despre comunicare, marketing si alte domenii creative:
Info

GMP+WEBSTYLER

In 2018, agentiile GMP Advertising si Webstyler au fuzionat, formand o singura agentie cu servicii intergrate GMP+WEBSTYLER, parte din GMP Group alaturi de GMP PR, Chapter 4 si Point Public Affairs. Cele doua agentii... vezi detalii »

Festivaluri

SectiuneRelated